Παρασκευή, Απριλίου 23, 2021

Σφηνάκια (2)

 1. ΟΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ . Η νέα ταινία  που παίζεται με τεράστια επιτυχία  στην Ελλάδα τα δύο  τελευταία χρόνια

Υπόθεση : Στη χώρα του ακαταδίωκτου κυβερνά  το Κόμμα των Αρίστων, το οποίο  έχει Superman  υπουργούς , που εκτελούν συμβόλαια θανάτου για κρατικές υπηρεσίες και φροντίζουν ώστε οι διακεκριμένοι εγκληματίες του λευκού κολάρου να έχουν νομικά κατοχυρωμένη ασυλία.

Οι τραπεζίτες που έδωσαν θαλασσοδάνεια  και βούλιαξαν τις τράπεζες στα χρέη, με αποτέλεσμα τις απανωτές ανακεφαλαιοποιήσεις με χρήματα του λαού, απαλλάσσονται με νόμο της κυβέρνησης. Παράλληλα, με Νόμο καταργούνται όλες οι δικαστικές αρχές που ερευνούσαν μεγάλες υποθέσεις σκανδάλων στο χώρο των Φαρμάκων και διώκεται η εισαγγελέας που είχε χώσει βαθιά τη μύτη της στις μεγαλύτερες από αυτές.

Άλλος Νόμος απαλλάσσει τους λοιμωξιολόγους και , κυρίως , τους κυβερνητικούς για τη διαχείριση της πανδημίας του Covid-19. Aπαγορεύει μάλιστα στους γιατρούς των επιτροπών, που έλεγαν την άποψή τους στην κυβέρνηση για τα μέτρα που έπρεπε να εφαρμοστούν, να καταθέτουν σε οποιαδήποτε δικαστική αρχή για ενδεχόμενες εγκληματικές ευθύνες από τις  τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης.

Σταματούμε εδώ , για να μην αποκαλύψουμε όλη την υπόθεση και εκθέσουμε  τους βασικούς συντελεστές   της ταινίας.


2. Κορωνοϊός: Μέτρα πήρε και η Βουλή – Αντίδραση από το ΚΚΕ | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙΣτη χώρα της ακαγκέλωτης  Ντροπολογίας ξεκινάς το πρωί στη Βουλή με  μία τροπολογία που καταργεί την ανεξαρτησία της Αρχής για το ξέπλυμα του Μαύρου Χρήματος , με την εκλογή προέδρου από την κυβέρνηση και όχι από το δικαστικό συμβούλιο,  και τελειώνεις τα μεσάνυχτα με τη χωρίς αιδώ  ψήφιση της τροπολογίας για το ακαταδίωκτο και το αμάρτυρο για όσους εμπλέκονται στη διαχείριση της Πανδημίας.

Εμπρός λοιπόν  να ανακράξουμε όλοι μαζί  με στεντόρεια φωνή: 

ΤΗΣ  ΑΚΑΓΚΕΛΩΤΗΣ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

Χαίρε ω χαίρε βολική Τροπολογία

Με  αδιάντροπη  μπουρδολογία

Ψεκάζεις μια ακαγκέλωτη Ντροπολογία

Σκουπίζεις τις βρομιές χωρίς πολυλογία !

 Επί του Πιεστηρίου: Μόλις κυκλοφόρησε  η είδηση ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να καταθέσει μια νέα τροπολογία για το ακαταδίωκτο των αστυνομικών που βιαιοπραγούν κατά αθώων πολιτών.

3.  ΚΟΥΙΖ: Ποιος πολιτικός αρχηγός  από τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου είπε τη μνημειώδη ατάκα «Ήμουν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών από την χούντα και έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου  στην εξορία», αλλά ,  όταν έγινε πρωθυπουργός , δε βρήκε ούτε μία λέξη να πει στη μαύρη επέτειο,  προχθές,   για τα 54 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα; 

Μαντέψτε το. Εμείς ονόματα δε λέμε. 

Gerontakos, 23/4/2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...