Τρίτη, Απριλίου 20, 2021

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΙΓΚΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

 

Τον αποκλεισμό από το Euro και το Μουντιάλ όσων παικτών αγωνιστούν European Super League και μεγάλη πιθανότητα 
για αποβολή Ρεάλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι από τη συνέχεια του φετινού Champions League!


Τον αποκλεισμό από το Euro και το Μουντιάλ όσων παικτών αγωνιστούν European Super League ανακοίνωσε ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν εξαπολύοντας δριμεία επίθεση προς τις 12 κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.


«Οι παίκτες που θα παίξουν στις ομάδες που ενδέχεται να πάρουν μέρος στο κλειστό πρωτάθλημα θα αποκλειστούν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου προσθέτοντας ότι «δεν μπορώ να τονίσω πιο έντονα πως είμαστε όλοι ενωμένοι απέναντι σε αυτές τις επαίσχυντες, εγωιστικές προτάσεις, τροφοδοτούμενες από την απληστία πάνω από όλα».

Ο ίδιος επεσήμανε ότι «οι ομάδες συμμετέχουν στο Champions League επειδή το αξίζουν και όχι κατόπιν επιθυμίας των λίγων άπληστων. Όλοι οι σύλλογοι θα πρέπει να καλλιεργήσουν το όνειρο της συμμετοχής. Αυτή είναι η ιδέα μας».

Ακόμη, ο Αλ. Τσέφεριν τονίζοντας ότι «δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να γίνει αυτή η αλλαγή», επεσήμανε ότι «το ποδόσφαιρο και οι κυβερνήσεις είναι ενωμένες. Είμαστε όλοι ενωμένοι απέναντι σε αυτό το σχέδιο που δεν έχει λογική. Η αγγλική ομοσπονδία, η ισπανική, η ιταλική, η La Liga, η Serie A, η FIFA και οι 55 δικές μας ομοσπονδίες είναι αντίθετες με αυτό το σχέδιο που πηγαίνει κόντρα στο ποδόσφαιρο».

Βόμβα από τον Γιέσπερ Μόλερ!

Ο πρόεδρος της δανέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA μίλησε στο δίκτυο DR, τονίζoντας πως η διοργανώτρια αρχή του Champions League πρόκειται να ανακοινώσει μέχρι την Παρασκευή (23/4) την αποβολή των τριών από τις τέσσερις φιναλίστ των ημιτελικών, δηλαδή τις Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες ανήκουν στα ιδρυτικά μέλη της European Super League!

«H Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι θα αποβληθούν από τη φετινή διοργάνωση και περιμένω αυτό να συμβεί την Παρασκευή! Τότε θα πρέπει να βρούμε πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν στο Champions League», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το σενάριο «παίζει» ως φημολογία από τα ξημερώματα, όταν και ανακοινώθηκε η ίδρυση της European Super League. Πρώτη φορά, ωστόσο, το λέει εξέχων μέλος του ποδοσφαίρου.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο -και απομείνει η Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά- καταλαβαίνει κανείς πως θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις και σε ό,τι αφορά το φετινό Champions League, αλλά και το Europa, καθώς στους «4» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της Ευρώπης βρίσκονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Jan Stanislawski (1860-1907)- Polish modernist painter and founder of various innovative art groups-Πολωνός μοντερνιστής ζωγράφος και ιδρυτής διαφόρων καινοτόμων ομάδων τέχνης

Ο Jan Grzegorz Stanisławski (24 Ιουνίου 1860, Vilshana – 6 Ιανουαρίου 1907, Κρακοβία, Αυστροουγγαρία) ήταν Πολωνός μοντερνιστής ζωγράφος, ...