Κυριακή, Απριλίου 18, 2021

Βοθρολύματα

 Λίγες ώρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, σε ηλικία μόλις 55 ετών, η Ραχήλ Μακρή έκανε μια αδιανόητη για έναν στοιχειωδώς φυσιολογικό άνθρωπο ανάρτηση στο facebook.

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ…κάφρος που με έβριζε μας άδειασε τη γωνιά»!, έγραψε για τον θανόντα το βδελυρό αυτό  υποκείμενο, που δυστυχώς μας ταλαιπωρεί κάθε τόσο με την απίστευτη χυδαιότητα των λόγων και των πράξεών της.

Το χειρότερο όλων είναι ότι βρέθηκαν είκοσι έξι (26) εκτοπλάσματα , που υποδύονται τους κανονικούς ανθρώπους, στα οποία άρεσε η εμετική ανάρτηση του ακατανόμαστου παρτσακλού και έκαναν ...Like! Ο όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα, θα έλεγε κάποιος.  Και μη χειρότερα, θα πούμε εμείς , βλέποντας την κατάπτωση στην οποία  έχει περιέλθει ο δημόσιος βίος μας... 

ΥΓ. Άλλη μία απόδειξη επίσης για το πόσο   μεροληπτικό είναι το facebook. Που κόβει για (πολιτικού) ψύλλου πήδημα  αναρτήσεις επιφανών διανοητών και προσωπικοτήτων, ενώ ανέχεται να πλημμυρίζει η πλατφόρμα του  από τα βοθρολύματα βρομερών ακροδεξιών και σαλεμένων όντων , που η πολιτική συγκυρία τα έβγαλε στον αφρό.

https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2021-04-16/%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%B6%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CF%82.pngΠέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης | Η Εφημερίδα των Συντακτών ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: