Παρασκευή, Απριλίου 30, 2021

ΣΦΗΝΑΚΙΑ (9)

1. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ  SMS 

«Το γραπτό μήνυμα και η απαγόρευση κυκλοφορίας έχουν «υψηλό συμβολισμό», καθώς δεν δίνουν το σήμα ότι "ξεκινάει το πάρτι". Αυτά τα μέτρα έχουν και μια παιδαγωγική λειτουργία.» 

Τάδε έφη χθες στη Βουλή , κυνικά και ανερυθρίαστα, ο  Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, δικαιολογώντας τη συνέχιση των απαγορεύσεων στις μετακινήσεις και την αποστολή  SMS

 

Η αντίληψη της παρωχημένης τιμωρητικής παιδαγωγίας για τα απείθαρχα , τα άτακτα παιδιά.  Η αντίληψη των αυταρχικών ιδεολογιών, ιδιαίτερα του Φασισμού

Η επικίνδυνη αντίληψη γενικότερα των αυταρχικών καθεστώτων, που παρακολουθούν τους πολίτες και τους εγκλείουν σε χώρους πειθάρχησης "για το καλό τους", στο σπίτι τους , σε καιρούς "έκτακτης ανάγκης", σε ιδρύματα , στις φυλακές.

Ο σωφρονισμός αντί της δημοκρατικής αγωγής , η απειλή και η τιμωρία αντί της συμβουλής, της ένθερμης ενθάρρυνσης και υπόδειξης  για μια συμπεριφορά εμφορούμενη από το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης. 

Τι το καλό περιμένεις από "ταγούς" , σαν τον Γεραπετρίτη,  που  συμπεριφέρονται στους πολίτες με βασικό γνώμονα την απαγόρευση, τον συνεχή έλεγχο και την καταστολή! Που εμφορούνται  δηλαδή από μια οιονεί καχυποψία ότι οι πολίτες είναι ανώριμα όντα, γι΄αυτό πρέπει να τους παρακολουθούμε στις μετακινήσεις τους  , μέσω των SMS, ακόμα και στους χώρους που συνέρχονται για να χαλαρώσουν .

 2. ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ  ΙΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

H προκλητική παρουσία των στελεχών του ακροδεξιού Vox στο στάδιο Βαγέκας, στον αγώνα της Ισπανικής ομάδας Ράγιο Βαγιεκάνο με την Αλμπαθέτε , για τη Β΄ Εθνική,  οδήγησε στην άμεση αντίδραση των οπαδών της ομάδας, που έστειλαν το μήνυμα στη διοίκηση πως στη γειτονιά τους -το Βαγέκας, Casco Histórico de Vallecas - Wikipedia, la enciclopedia libreένα από τα εργατικά προάστια της Μαδρίτης, με ριζοσπαστικές και αντιφασιστικές καταβολές- δεν έχουν θέση ο φασισμός και οι χρήσιμοι ηλίθιοι που αξιοποιεί.  

 Σήμερα οι οπαδοί της Ράγιο πήγαν ένα βήμα παραπέρα και προχώρησαν στην.... απολύμανση του σταδίου τους, φορώντας τις ειδικές στολές που χρησιμοποιούν οι νοσηλευτές εν καιρώ πανδημίας, δίνοντας το δικό τους συμβολικό μήνυμα για την εξάλειψη του ιού του φασισμού…

________________ 

Η "ΑΣΤΡΑΠΗ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΒΑΓΙΕΚΑΣ

 
El once del Rayo Vallecano elegido por los aficionados


upload.wikimedia.org/wikipedia/el/d/d8/Rayo_Val...Οι οπαδοί της Ράγιο είναι ευρέως γνωστοί για τις αριστερές πεποιθήσεις τους, τόσο σε πολιτικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο. Οι Bukaneros, οι ultras της Βαγιεκάνο έχουν ταχθεί ενάντια στην παγκοσμιοποίηση του ποδοσφαίρου, στον ρατσισμό και στον φασισμό. Η Ράγιο Βαγιεκάνο αποτελεί την τελευταία ομάδα «γειτονιάς» στην Ισπανία και έτσι αντιπροσωπεύει την εργατική τάξη.

Ράγιο Βαγιεκάνο - Βικιπαίδεια


Εύγλωττο σύνθημα των ULTRAS  για την πολιτική τους ταυτότητα σε  πανό :

 " Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ  ΑΠΕΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ"

 

_______


ΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΜΑΣ 

Περιμένουμε ανάλογες "απολυμαντικές"  δράσεις από τους αντιφασίστες οπαδούς των δικών μας ομάδων, που πάνω απ΄όλα πρέπει να στραφούν εναντίον όλων εκείνων των χρυσαυγίτικων στοιχείων που εμφιλοχωρούν στις τάξεις τους και τους "καπελώνουν" με τη μορφή πατριωτικών δήθεν χουλιγκανικών δράσεων. 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους ακροδεξιούς  χουλιγκάνους  "μακεδοδονομάχους" του ΠΑΟΚ , που προπηλάκιζαν, κυνηγούσαν μαινόμενοι , κλωτσούσαν με καρατιές και χρονθοκοπούσαν τον γηραιό δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Μπουτάρη, επειδή "τόλμησε" να υπερασπιστεί ως επωφελή για την πατρίδα (πράγμα που και η Νέα Δημοκρατία σήμερα αναγνωρίζει) τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι οπαδοί των ομάδων όπου γης είναι , στη συντριπτική πλειοψηφία τους, άνθρωποι των ασθενέστερων οικονομικών στρωμάτων και με περιορισμένη μόρφωση .

 Η Ακροδεξιά , ξέρουμε από την Ιστορία , ότι αρδεύει τους οπαδούς της από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα , ποτίζοντάς τους με τα δηλητήρια του υπερπατριωτισμού , του ρατσισμού και του εθνικισμού.

Όλες αυτές οι οργανώσεις των "ψεκασμένων Χριστιανοταλιμπάν" έχουν επικεφαλής πτυχιούχους αγκιτάτορες, άριστους ομιλητές με χειμαρρώδη λόγο που ξεσηκώνει τους φτωχούς , αμαθείς και αφελείς νέους ανθρώπους , που θεωρούν υπεύθυνους για την τραγική οικονομική κατάστασή τους και την έλλειψη προοπτικής στη ζωή τους τους προοδευτικούς ανθρώπους, τους αριστερούς, του μασόνους, τους Εβραίους , τους αλλόθρησκους, τους ξένους, τους άθεους , τους διεθνιστές, που τάχα έχουν βάλει δήθεν στο μυαλό τους να ξεπαστρέψουν τη χώρα τους και να την παραδώσουν στους ξένους.

Γελοιότητες φυσικά , αλλά επικίνδυνες γελοιότητες , που ως πολιτική στάση και ακτιβίστικη δράση είναι επικίνδυνες για τη Δημοκρατία. Το ημιφασιστικό ΛΑΟΣ ,το  αντίστοιχο μόρφωμα της ελληνικής Λύσης , τα χουντοσταγονίδια  που έχουν βρει φιλόξενη στέγη στη Νέα Δημοκρατία , αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν τις μάζες, ιδιαίτερα   πολλούς νέους ανθρώπους , που "καίνε" τον αγνό ενθουσιασμό τους σε εκδηλώσεις μίσους απέναντι στο συνάνθρωπο τους , που αντιμετωπίζει τα πραγματικά προβλήματα της ζωής με υγιή αγωνιστικό τρόπο, που στηρίζεται στα δημοκρατικά προοδευτικά ιδεώδη.

Η νεολαία δεν πρέπει να έχει σχέση με το φασισμό. Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι τα φασιστικά  καθεστώτα που  γοήτευσαν την νεολαία και τη μετέτρεψαν σε τυφλό όργανό τους, τελικά την οδήγησαν στον αφανισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...