Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2020

ΕΚ ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ ΤΟ "ΚΡΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

https://pbs.twimg.com/media/EqW1pdZWMAE_dAf.jpg 

 Η ΑΣΧΕΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ  ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

(ενδεικτικές περιπτώσεις)

 Μεταξύ των κομματικών επιλογών περιλαμβάνονται το μέλος της διοίκησης της ΟΝΝΕΔ από το 1998 έως το 2001 και γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς επί κυβερνήσεως Καραμανλή, Ελευθέριος Μπούλιας που αναλαμβάνει τη διοίκηση του ΓΝΑ Γεννηματάς, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Σωτηρία επί υπουργάις Αβραμόπουλου, καθώς και διοικητής του Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι», επί θητείας Γεωργιάδη. Το μέλος της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Καρπενησίου, Καρατσίκης Δημήτριος, αναλαμβάνει το ΓΝ Καρπενησίου, ο αποτυχημένος υποψήφιος της ΝΔ στη Φθιώτιδα, Κατσικονούρης Δημήτριος, στο Πανεπιστημιακό ΓΝ Λάρισας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας, Δημήτρης Σκανδάλης, διοικητής του ΓΝ Πρέβεζας, ενώ ο ομόλογός του πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, Βαγγέλης Ντάκουλας, αναμβάνει το Νοσοκομείο Άρτας.

Ακόμα, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου και πρώην τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Αδαμάντιος Γάκης, αναλαμβάνει θέση αναπληρωτή διοικητή στο Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ, η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Γιώργου Βλάχου τοποθετείται αναπληρώτρια διοικήτρια του ΓΝΝΠ «ο Αγ. Παντελεημων-ΓΝΔΑ «η Αγ. Βαρβαρα», ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη ΝΔ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, αναπληρωτής διοικητής στο ΚΑΤ, ο διοικητής του Ευαγγελισμού επί θητείας Γεωργιάδη, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναλαμβάνει ξανά διοικητής, ενώ η φιλόλογος Μάγδα Γιαμουστάρη, του περιβάλλοντος Μπακογιάννη, αναλαμβάνει τη διοίκηση του ΓΝ Κομοτηνής. Σημειώνεται πως ο Γιώργος Μπέζος, διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας, κατάφερε για ακόμα μία φορά να παραμείνει στη θέση του, παρά την αλλαγή κυβέρνησης.

Θέση διοικητού στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» έλαβε και η σύζυγος του δημοσιογράφου του ομίλου Μαρινάκη, Γιώργου Παπαχρήστου, η νηπιαγωγός Όλγα Μπαλαούρα, η οποία είχε διατελέσει διοικήτρια του ΓΝ Θείας Πρόνοιας «Η Παμμακάριστος», καθώς και του νοσοκομείου «Αγία Όλγα».


-Στη λίστα των ονομάτων υπάρχουν και δημοσιογράφοι

-Επίσης υπάρχουν πρόσωπα που είναι  φίλοι του Κικίλια, στενοί συνεργάτες νυν υπουργών και εκλεγμένοι σε Δημοτικά Συμβούλια

-Ακόμη, υπάρχουν Διοικητές που ήταν υποψήφιοι σε εκλογές αλλά δεν εξελέγησαν

 -Στο Νοσοκομείο Κιλκίς διορίστηκε ο γυμναστής Γιάννης Ανδρίτσος,  πρώην προπονητής του Εδεσσαϊκού.
-Στο Ασκληπιείο» Βούλας ο μαθηματικός Ανδρέας Πλεμμένος, με εμπειρία στην εμπορία αγροτικών προϊόντων και ελαιολάδου.
-Στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» η νηπιαγωγός Όλγα Μπαλαούρα.
-Στο «Γ. Γεννηματάς» ο Ελευθέριος Μπούλιας, φυσικός, μετεωρολόγος.

Στο ΓΝΑ ΚΑΤ-ΕΚΑ τοποθετήθηκε ο Ιωάννης Ηλιόπουλος, αντιστράτηγος ε.α. και Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού

Στο ΓΝΑ “ΕΛΠΙΣ” ο Ιωάννης Κοτσαρίδης, Οικονομικός Αξκος αε από την ΣΣΑΣ

Στο ΓΝ Κεφαλληνίας ο απόστρατος αντιστράτηγος Φώτιος Μεσσάρης

Στο ΓΝ Ρόδου ο αντιστράτηγος ε.α. Γρηγόριος Ρουμάνης (είχε διατελέσει διοικητής της ΑΔΤΕ στη Ρόδο)

Στο ΓΝ Μυτιλήνης ο αντιστράτηγος ε.α. Γεώργιος Καμπούρης

Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝΑ Ελ. Βενιζέλου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ διορίσθηκε ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ Αντιπτέραρχος Σπυρίδων Καββούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίων συλλαμβάνονται στις ΗΠΑ όταν καταγγέλλουν τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

  Η Μαργαρίτα Συγγενιώτη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook το παρακάτω σχόλιο , το οποίο ευχαρίστως προσυπογράφουμε και αναρτούμε:   «Η Νόε...