Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2020

Βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος : Δηλώνει έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από δωρεές! Μόνο στην Ελλάδα!


«Σκάσε, νεόκοπε βουλευτή και απερίσκεπτε δημοσιογράφε!...» (doc)


Σφοδρή επίθεση της πρώην προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένης ΣπανοπούλουΣπανοπούλου για ΕΔΟΕΑΠ: Όταν η δεξιά δεν ξέρει τι ποιεί η αριστερά | Παρόν  - Τυπολογίες στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μαρκόπουλο,Μαρκόπουλος: Το σκοτεινό σημείο και το ψέμα στο πόθεν έσχες του βουλευτή ΝΔ ο οποίος είχε την φαεινή έμπνευση να σηκώσει στο Twitter μήνυμα με το οποίο ειρωνευόταν την χορηγία της Folli-Follie σε νοσοκομειακές δομές που φαίνεται να έγινε με προτροπή του βουλευτή του ΣυΡιζΑ Μάκη Μπαλαούρα. Έγραψε συγκεκριμένο ο βουλευτής:

«Έστω ότι ένας επιχειρηματίας έρχεται στη β Πειραιά και δίνει 80.000 ευρώ σε δυο κέντρα υγείας σε Κερατσινι και Νικαια για χάρη μου. Αυτό θα είναι ή όχι προσπάθεια εξαγοράς ψήφων υπέρ μου; Θα είναι χορηγούμενη προεκλογική καμπάνια υπέρ μου ή όχι;»

Η απάντηση της Ελένης Σπανοπούλου ήταν άμεση και ισοπεδωτική. Αφού παρέθεσε το πρωτοφανές απόσπασμα από το πόθεν έσχες του Δημήτρη Μαρκόπουλου στο οποίο φαίνεται να έχει πάρει «χορηγίες» ύψους 225.000 €, του έγραψε τα ακόλουθα:

«Χωρίς λόγια και χωρίς ντροπή λόγια !
ΑΙΔΩΣ νεόκοπε βουλευτή και ΣΚΑΣΜΟΣ ,
απερίσκεπτε δημοσιογράφε !
(Το απερίσκεπτε επιεικώς μόνο )»

Το έγγραφο που ανέβασε η Ελένη Σπανοπούλου:

Βουλευτής δηλώνει έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από δωρεές! Μόνο στην Ελλάδα!


Προφανώς το σχόλιο του κύριου Δημήτρη Μαρκόπουλου για τους άλλους και όχι για τον ίδιο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...