Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2020

Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας!

 https://www.tanea.gr/wp-content/uploads/2020/12/xrysoxoides.jpg

 Υπουργός ΠΡΟ- ΠΟ : "Κανονικά πρέπει να εμβολιαστούν τα Σώματα Ασφαλείας πρώτα , τα γενναία παιδιά μας που μαζεύουν από τους δρόμους τους αναρχοάπλυτους Συριζομαδουραίους..."Hong Kong police beat student protesters on Make a GIF

 *******************************************************

Έλενα Ακρίτα Με ένα δηκτικό κείμενο η γνωστή δημοσιογράφος σχολιάζει με την ιδιαίτερη γραφή της, τις πρωτοφανείς σκηνές με κυβερνητικούς παράγοντες και υποπαράγοντες να φωτογραφίζονται εμβολιαζόμενοι ενώ μόλις έχουν πετάξει από τη σειρά προτεραιότηατς ακόμα και υγειονομικούς. Παράλληλα στην ανάρτησή της αναδημοσιεύει προηγούμενο άστοχο σχόλιο του Αρ. Δοξιάδη με το οποίο επιχειρούσε να σπεκουλάρει επάνω στο γνωστό “τι θα γινόταν αν κυβερνούσε σήμερα με την πανδημία ο ΣΥΡΙΖΑ” τρολάροντας μετά την άθλια εικόνα χθες στο Σωτηρία με τις υπουργικές και κρατικές λιμουζίνες να περιμένουν να πάρουν σειρά προσπερνώντας αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη να εμβολιαστούν: “Άγιο είχαμε…”

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Εμβολιάζουν τη Σάρα, την Μαρα, την αδελφή της Σάρας, τον κουμπάρο της Μάρας κι έναν πρώην γκόμενο της Σάρας χρυσό παιδί. Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας.

Στο νοσοκομείο Σωτηρία πετάνε έξω τους υγειονομικούς και δίνουν τη σειρά τους στον κάθε ΝΔκράτη με πόστο. Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας.

Εμβολιάζονται νεότατοι άνθρωποι υπουργοί, διοικητές, στρατιωτικοί ‘κλεβοντας’ έτσι την θέση νοσοκομειακών και ηλικιωμένων. Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας.

Θα εμβολιαζόταν και η Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά ο άλλος το μάζεψε πίσω μετά την κατακραυγή. Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας.

Ποζάρουν στο φακό για να δώσουν το…καλό παράδειγμα. Και δεν καταλαβαίνουν πως καλό παράδειγμα θα έδιναν αν παραχωρούσαν τη σειρά τους σε κάποιον που έχει ανάγκη το εμβόλιο. Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας.

Η πρωθυπουργός της Δανίας δηλώνει ότι ως νέος άνθρωπος θα περιμένει κανονικά τη σειρά της. Στη Γαλλία κανένας πολιτικός δεν εμβολιάστηκε, προηγήθηκαν υγειονομικοί, ηλικιωμένοι και οι έχοντες υποκείμενα νοσήματα. Στην Γερμανία, οι υπουργοί θα εμβολιαστούν στην κατηγορία χαμηλού ρίσκου, όταν έρθει η ώρα τους.

Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει οσύριζας. Άγιο είχαμε και δεν είναι ο Ξανθός, ο Παππάς και ο Τζανακόπουλος στα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

«Στο δικαστήριο κάθισαν αυτός, ο Τόνης και ο Αλβανός»...

  Δυο φορές ντροπή(διήγημα) Γράφει ο Χρήστος Γκίμτσας* anoixtoparathyro.gr Έλεγαν πως ήταν ένα ζωηρό παιδί από γεννησιμιού του , ο Στράτο...