Σάββατο, Μαρτίου 02, 2019


Η διαπλοκή νόμιζε ότι ξεμπέρδεψε με τον Λάκη Λαζόπουλο

Γιώργος Μπόσκος


Η διαπλοκή νόμιζε ότι ξεμπέρδεψε με τον Λάκη Λαζόπουλο

Βλέπω το τρέιλερ του πολυαγαπημένου και ανανεωμένου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» που επιστρέφει στο Open TV τον Μάρτιο. Ο Λάκης Λαζόπουλος, όταν γράφει, «βυθίζεται». Μπαίνει σε έναν ιδεατό κόσμο, ακούει τις φωνές και τις καταγράφει με πολύ δυνατό τρόπο. Αυτές τις φωνές ακούμε στο τρέιλερ της εκπομπής. Ο Λαζόπουλος επιστρέφει.
Αυτή τη φορά με μία έκπληξη: το μουσικό «Αλ Σιχτίρι», που θα παίρνει τη «σκυτάλη» από το «Αλ Τσαντίρι». Τρεις ώρες γεμάτες σάτιρα που απουσίαζε για αρκετό διάστηµα από την ελληνική τηλεόραση και τραγούδι. Κάπως έτσι, το «prime time» θα φορέσει τα καλά του. Οι «τσαντιριώτες» ανυπομονούν, η διαπλοκή όχι και τόσο.
Ο Λαζόπουλος ενοχλεί για δύο λόγους. Πρώτον, το ταλέντο του «τραβάει» τόσο το προοδευτικό όσο και το συντηρητικό κοινό. Δεύτερον, εμφανίζεται μια φορά το μήνα και πείθει περισσότερο κόσμο με τη σκέψη του απ’ ό,τι οι εγκάθετοι «δημοσιογράφοι» που προπαγανδίζουν σε καθημερινή βάση, χωρίς το επιθυμητό -για τα αφεντικά τους- αποτέλεσμα.
Το γεγονός αυτό εξοργίζει τους ολιγάρχες που στήνουν τα δελτία των 8. Θυμάστε την περίοδο πριν από το δημοψήφισμα του 2015: «Τι φταίμε εμείς αν όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με το Ναι;» Έπεισαν κανέναν; Σας παραπέμπω στις πλερέζες που φόρεσε το Mega μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Πώς να το κάνουμε; Δεν θέλουν να ακούγεται ο Λαζόπουλος. Γι' αυτό και τον άφησαν δυόμισι χρόνια μακριά από την τηλεόραση.
Έρχεται ξανά και θα βγάλουν φλύκταινες... Oι «Μπογδανιστές» που θέλουν τανκς στην ΕΡΤ, οι «Πρετεντέρηδες» που ονειρεύονται την ΕΦ.ΣΥΝ. κλειστή, οι «Υποφάντιδες» που πηγαίνουν στα ATM για να βγάλουν 100.000 ευρώ, λες και τα ATM είναι ΚΕΕΛΠΝΟ και βεβαίως, ο ΣΚΑΪ που παίζει με τη νοημοσύνη των τηλεθεατών, όντας συνεπής στην καθημερινή διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Όλοι αυτοί οι κόβαλοι της «δημοσιογραφίας» που δεν βγάζουν άχνα για τα δάνεια της Σπυράκη, του Άδωνη και τους κρυφούς χρηματοδότες της Μαρέβας. Τα μιάσματα που ψάχνουν την όγδοη ξαδέρφη του Πολάκη στην Κρήτη και λιβανίζουν το ΚΙΝ.ΑΛΛ. για τις μίζες του Τσουκάτου στα «τηλεφινιστρίνια» της διαπλοκής.
Αυτή είναι η εντεταλμένη συμμορία της «ενημέρωσης» που θα βγάλει αφρούς με το ολοκαίνουργιο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Αυτές οι «ευγενόφατσες» θα λυσσάξουν ξανά με τη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου.
O Λαζόπουλος επιστρέφει. Για να δώσει λίγη χαρά σε εκείνους που η εποχή άφησε χωρίς χαμόγελο. Και να χαλάσει αυτές των μπαχαλάκηδων της διαπλοκής που χασκογελά πάνω από τα συντρίμμια που άφησε. Ο Λαζόπουλος πάντα θα βρίσκει ένα σπίρτο για να βάζει φωτιά στο σάπιο σύστημα.
«Ξέρω πως κάποιοι θέλουν να βγάλω τον σκασµό, αλλά δεν υπακούω σε εντολές». Με αυτά τα λόγια, ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο Αλ Τσαντίρι και θα γίνει ξανά της… Τρίτης!
ΥΓ. Στον Λάκη δεν αρέσουν τα μπέντζαμιν. Δεν υπάρχει φυτό που να τον αγχώνει τόσο πολύ όσο τα μπέντζαμιν. Μπορεί να τρελαθεί, να πάθει κατάθλιψη, όπως λέει, αν ζει με ένα φυτό που δεν μεγαλώνει.
ΥΓ2. Ορισμένοι θα στείλουν πολλά μπέντζαμιν στην πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
ΥΓ3. Τώρα που κατάλαβαν ότι δεν ξεμπέρδεψαν, όλα θα τα δοκιμάσουν!
* Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα σκηνοθετήσει ο Μιχάλης Ρουμπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: