Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2019


A look inside a notebook containing the poetry of outlaw Clyde BarrowΜπόνι και Κλάιντ, οι ποιητέςΑποτέλεσμα εικόνας για bonnie and clyde


Σε δημοπρασία βγαίνει από τον οίκο Heritage Auctions ένα παλιό πράσινο σημειωματάριο, το οποίο φέρεται να περιέχει ποιήματα γραμμένα από τους διαβόητους ληστές Μπόνι και Κλάιντ.
Το διάσημο ζευγάρι εγκληματιών, η 23χρονη Μπόνι Πάρκερ και ο 24χρονος Κλάιντ Μπάροου, έπεσαν νεκροί από αστυνομικά πυρά το 1934, έπειτα από μία μακρά σειρά ληστειών σε τράπεζες, βενζινάδικα και εστιατόρια. Τα... κατορθώματά τους ήταν ήδη διάσημα στην εποχή τους, όμως έγιναν ακόμα πιο γνωστά το 1967, όταν κυκλοφόρησε η ταινία Μπόνι και Κλάιντ, με τους Φέι Ντάναγουεϊ και Γουόρεν Μπίτι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Όμως απ’ ό,τι φαίνεται, οι δυο τους είχαν και μία πιο καλλιτεχνική πλευρά. Ένα από τα ποιήματα της Μπόνι Πάρκερ έχει τίτλο «Η Ιστορία της Μπόνι και του Κλάιντ» και οι τελευταίοι του στίχοι είναι προφητικοί: «Κάποια μέρα θα πεθάνουν μαζί/ θα τους θάψουν δίπλα δίπλα/ για λίγους θα είναι οδύνη/ για τον νόμο θα είναι ανακούφιση/ αλλά είναι θάνατος για την Μπόνι και τον Κλάιντ».

'We donte want to hurt anney one': Bonnie and Clyde's poetry revealed


Notebook of Poetry Penned by Bonnie and Clyde Set to Go on Auction ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...