Κυριακή, Μαρτίου 29, 2020

Θα σου δείξω εγώ Ζαμπέτα πώς την παίζουν την τρομπέτα! (Μεταπολεμική παροιμία)

Ο Markus Stockhausen έχει συγκεντρώσει σημαντικούς μουσικούς στο σεπτέτο του. Το 2018 το σχήμα αυτό συναντήθηκε για πρώτη φορά στο WDR Jazz Fest στο Gütersloh. Παρ 'όλα αυτά, όλοι  οι μουσικοί είναι "παλιές γνωριμίες" για τον Markus, με τους οποίους υπάρχει τέλεια  αλληλεπίδραση και οικεία κατανόηση . Κι αυτός  είναι ο μοναδικός τρόπος για να πετύχετε στην περιπέτεια του διαισθητικού παιχνιδιού.

Ο Markus Stockhausen είναι γνωστός για τις ποικίλες προσεγγίσεις του με σύνολα "διαισθητικής μουσικής"*, κατέγραψε πολλά CD με αυτόν τον τρόπο. Θεωρείται ο ευρωπαϊκός πρωταγωνιστής της διαισθητικής μουσικής αλλά και ένας από τους πιο διακεκριμένους τρομπετίστας  παγκοσμίως.

  *Η "διαισθητική μουσική" είναι μια μορφή μουσικού αυτοσχεδιασμού που βασίζεται στην άμεση δημιουργία, στην οποία μπορεί να έχουν δοθεί  καθορισμένες αρχές ή κανόνες.

Markus Stockhausen (1957-) - Wikipedia

Markus Stockhausen, tp, flh, electronics Simon Stockhausen, keyboards, electronics, sax Florian Weber, piano, electronics Jörg Brinkmann, cello, electronics Michelangelo Flammia, electric bass Christian Thomé, drums, electronics Bodek Janke, drums, tabla In concert at the WDR Jazz Fest in Gütersloh on February 3rd, 2018 Recorded by WDR / arte

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κυρία φον ντερ Λάιεν, είστε εγκληματίας πολέμου !

  Είστε εγκληματίας πολέμου , κυρία φον ντερ Λάιεν! ...