Ακρίτα κατά ΠΑΣΟΚ για Χουρδάκη: Φιλόξενη στέγη σε γυρολόγους βουλευτές που βγάζουν έδρες στο σφυρί
Βολές κατά του ΠΑΣΟΚ και του βουλευτή Θεσσαλονίκης για τις κομματικές μεταγραφές του.

Βολές κατά του ΠΑΣΟΚ αλλά και κατά του Μιχάλη Χουρδάκη εξαπέλυσε η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την ένταξη του δεύτερου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στηλιτεύει την κομματική διαδρομή του κ. Χουρδάκη, καθώς αρχικά είχε εκλεχτεί με την Πλεύση Ελευθερίας, έπειτα μεταπήδησε στο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη και πλέον ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα, σχολιάζει αιχμηρά πως τη ζωή του κ. Χουρδάκη θα την ζήλευε και ο κόμης Μοντεχρήστος.
Παράλληλα, επιτίθεται και στο ΠΑΣΟΚ καθώς «προσφέρει φιλόξενη στέγη σε όλους και γυρολόγους βουλευτές που βγάζουν έδρες στο σφυρί, τόσα δίνω πόσα θες στα λαδάδικα πουλάν αυτό που θες.».
Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:
«Στο ΠΑΣΟΚ ο Μ. Χουρδάκης
Ο
Μιχάλης Χουρδάκης μπήκε στη Βουλή με την Πλεύση Ελευθερίας.
Μετά έφυγε
από εκεί. Μετά έγινε ανεξάρτητος. Μετά προσχώρησε στο κόμμα Δημοκράτες.
Μετά έφυγε από το κόμμα Δημοκράτες. Τώρα πήγε στο ΠΑΣΟΚ. Αύριο πάλι
βλέπουμε.
Την περιπετειώδη ζωή του κ. Χουρδάκη θα τη ζήλευε κι ο κόμης Μοντεχρήστος που τράβηξε του λιναριού τα πάθη τράβηξε.
Έχει ενδιαφέρον επίσης ότι ο Μιχάλης Χουρδάκης ταυτίστηκε με τις προτάσεις Βελόπουλου κι Ελληνικής Λύσης για τη Συμφωνία των Πρεσπών*, ενώ στο γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια ψήφισε «Παρών¨» ασήμαντο γεγονός που δεν εμπόδισε τον Στέφανο Κασσελάκη να τον χρίσει κάτι μεγάλο και τρανό που τώρα μου διαφεύγει.
Να συγχαρούμε το ΠΑΣΟΚ που προσφέρει φιλόξενη στέγη σε όλους και γυρολόγους βουλευτές που βγάζουν έδρες στο σφυρί, τόσα δίνω πόσα θες στα λαδάδικα πουλάν αυτό που θες.
Και να το διαβεβαιώσουμε ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη στρατηγική να κερδίσει τη ΝΔ με μια ψήφο διαφορά. Μπορεί και με δύο.
Για να προλάβω μερικούς. Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ τα λάθη μας τα αναγνωρίσαμε,
τα πληρώσαμε κι ακόμα τα πληρώνουμε ακριβά με τη δημοσκοπική μας πτώση
και τον αγώνα μας να να σταθούμε στα πόδια μας.».
*Μιχάλης Χουρδάκης (Ιανουάριος του 2025)«"Ακούω πολύ προσεκτικά μία πρόταση νόμου που κατέθεσε ο κ. Βελόπουλος και πήρα στα χέρια μου χθες. Λέει ότι οι γείτονες έχουν παραβιάσει πάνω από 550 φορές τη Συμφωνία των Πρεσπών. Υπάρχει πρόταση της Ελληνικής Λύσης να συνυπογράψουμε όλοι οι βουλευτές αυτή την πρόταση για ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Θα το μελετήσω και θα το εισαγάγω στα όργανα του κόμματος" είπε συγκεκριμένα, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις μέσα στο κόμμα. »
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου