Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2022

Ο Aόρατος Άνθρωπος / The Invisible Man/ Διαβάστε το κλασικό βιβλίο τρόμου του Χ. Τζ. Γουέλς και δείτε την καλύτερη μεταφορά του στον κινηματογράφο (1933)

Скачать Wells Herbert. Ο αόρατος άνθρωπος / Уэллс Герберт.  Человек-невидимка [PDF] - Все для студентаΟ Αόρατος Άνθρωπος (πρωτότυπος τίτλος: The Invisible Man) είναι ο τίτλος της Αγγλικής νουβέλας τρόμου και επιστημονικής φαντασίας του Χ. Τζ. Γουέλς. Δημοσιεύθηκε στην Αγγλία το 1897.

Κύρια Πρόσωπα

  • Γκρίφιν, ο Αόρατος Άνθρωπος
  • Δόκτωρ Άρθουρ Κέμπ
  • Συνταγματάρχης Άντι Τζάφερς
  • Τόμας Μάρβελ
  • Κύριος Χολ
  • Κυρία Χολ

 Η νουβέλα αφηγείται την ιστορία του Γκρίφιν, ενός επιστήμονα της Χημείας, που ανακαλύπτει τη μυστική συνταγή που θα τον κάνει αόρατο. Ο Γκρίφιν δοκιμάζει τη συνταγή με επιτυχία και για λίγο κυκλοφορεί πότε αόρατος και πότε μεταμφιεσμένος με επιδέσμους, γυαλιά και γάντια ανάμεσα στους συνανθρώπους του. Κάποια στιγμή όμως ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να γίνει ξανά ορατός, κάτι που τον οδηγεί στην τρέλα και τελικά στο θάνατο.

Download The Invisible Man PDF Free & Read Online - All Books Hub*The Project Gutenberg EBook of The Invisible Man, by HG Wells (pdf)

**Διαβάστε το βιβλίο στα ελληνικά =>Ο αόρατος άνθρωπος - H. G. Wells - [PDF Document] - Cupdf

Ο Αόρατος Άνθρωπος - Βικιπαίδεια

Classics: Ο Αόρατος Άνθρωπος - The Invisible Man (1933) - HORRORANTΑτμοσφαιρική ταινία επιστημονικής φαντασίας με χιουμοριστικά στοιχεία. Το σενάριο είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του H.G. Wells Σκηνοθεσία: James Whale Φωτογραφία : Arthur Εdeson

Δεν υπάρχουν σχόλια: