Παρασκευή, Ιουλίου 22, 2022

Σταμάτης Κραουνάκης : «Δε θα μας μιλήσει η ΝΔ για εκτσογλανισμό, που είναι ο εφευρέτης, ο επίσημος χορηγός του εκτσογλανισμού»!

«Δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα, με ενδιαφέρει να είναι καλύτερη η ζωή των ανθρώπων. Και ήρθε αυτό το σόι, το σόι του Μητσοτάκη, και την έκανε χειρότερη. Ο ένας ανιψιός διέλυσε την Αθήνα και ο άλλος, αυτό το ανίκανο σκλέτζι που λέγεται πρωθυπουργός, διέλυσε τη χώρα. Πρέπει να φροντίσουμε να χάσει ο Μητσοτάκης και εγώ πιστεύω ότι θα χάσει απ΄ το κόμμα του. Η ΝΔ δεν τον θέλει. Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να φύγει αυτός ο «δολοφόνος» της πολιτικής ζωής απ΄ τη μέση», δήλωσε Στο Κόκκινο και τη Χρυσούλα Παπαΐωάννου ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.

Και πρόσθεσε: «Δεν ανησυχώ εάν θα έχει φροντίσει για τη ζωή του από εδώ και πέρα. Φυσικά και έχει. Με εκνευρίζει που λένε «μα πόσα λεφτά έχει;». Μα αυτή είναι δουλειά του, για αυτό πήγε εκεί ένας άχρηστος άνθρωπος. Μπήκε σε αυτή τη θέση ακριβώς για να κάνει αυτό το service. Δεν εξοφλά απλά  γραμμάτια, δημιουργεί και καινούργια». 

Για την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά την καταδίκη του σε 12 έτη για τον βιασμό 2 ανηλίκων, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε: «Πυροβολείται η Δημοκρατία. Βιάζεται η Δημοκρατία, αυτή είναι το ανήλικο», προσθέτοντας, «Δεν με εκπλήσσει τίποτα στην υπόθεση Λιγνάδη. Όταν είδα ποιον πήρε δικηγόρο, είπα «τέλος». Δε θέλει πολύ μυαλό. Είναι γνωστοί οι άνθρωποι στην πιάτσα. Θα πω βαριά κουβέντα. Ο σκατόλακος της Ελλάδας είναι γνωστός. Ξέρουμε ποιοι είναι εκεί μέσα και ανακατεύουν την κουτάλα». 

Ο Σταμάτης Κραουνάκης κατέληξε: «Πρέπει να φύγουμε από τα πληκτρολόγια, να αρχίσουμε τις συνευρέσεις στα σπίτια, και μετά στο δρόμο. Και στο facebook καταφέραμε πράγματα-«πήραμε» το θέμα των ντελιβεράδων. Η κυβέρνηση περνάει  νομοσχέδια αβέρτα- ήταν συγκλονιστικός ο Τσίπρας προχθές στη Βουλή. Δε θα μας μιλήσει η ΝΔ για εκτσογλανισμό, που είναι ο εφευρέτης, ο επίσημος χορηγός του εκτσογλανισμού».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: