Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2022

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ


 


ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ
Μεγάθυμη ή αφασική Αριστερά;
Το κακοηθέστατο  αυτό σχόλιο  γράφτηκε από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κουκλουμπέρη στη στήλη "Πολιτικά Παρασκήνια" της Εφημερίδας των Συντακτών (28/06/2022). Το δηκτικό ύφος και η απλουστευτική επιχειρηματολογία του  δείχνουν ότι πρόθεσή του είναι να αμαυρώσει   την εικόνα του Τσίπρα ως αξιόπιστου συνομιλητή με τους Ευρωπαίους Συνομιλητές, αφού τα προηγούμενα έργα και οι κυβερνητικές του ημέρες είναι παντελώς αναξιόπιστα , μια και συνεργάστηκε με τον Καμμένο.
Δεν μας ενδιαφέρει το σχόλιο αυτό καθεαυτό. Πολιτική άποψη του συντάκτη του εκφράζει , πάνω στην οποία θα μπορούσαμε να αντιτείνουμε ότι κάθε πολιτικός κρίνεται από τα αποτελέσματα της δουλειάς του και , όσον αφορά τη σύμπραξη Τσίπρα -Καμμένου,   η Ιστορία έχει βάλει ήδη θετικό  πρόσημο. Όπως φυσικά έχει βάλει αρνητικό  στις  γαλάζιες και πράσινες κυβερνήσεις που κατέστρεψαν την Ελλάδα . 
Ο Δημήτρης όμως Κουκλουμπέρης δεν είναι τυχαίο πρόσωπο , επειδή  υπηρετεί δύο "θεούς": από τη μια είναι  ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ  και καλύπτει τα θέματα του κόμματός του στην ΕφΣυν, από την άλλη όμως  δουλεύει και  στο ΡΣ Κόκκινο, 105,5  σε περίοπτη θέση, αφού εκφωνεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του μεσημεριανού μαγκαζίνο.
 
Το  ότι ο κύριος Κουκλουμπέρης γράφει δηλητηριώδη κείμενα για τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα για τον αρχηγό του (τον οποίο  δείχνει ότι ουδόλως υπολήπτεται) , ενώ στεγάζεται στον ΡΣ που του εμπιστεύεται μια τόσο νευραλγική θέση, εγείρει μείζον θέμα για τη Διεύθυνση του Κόκκινου, η οποία φαίνεται ότι δεν οχλείται καθόλου για την εκ περιτροπής  μεταμόρφωση του δημοσιογράφου    από Δόκτορα  Τζέκιλ σε κύριο Χάιντ.
 
Το να βάζεις στο σπίτι σου τον άνθρωπο που σε βρίζει δε βρίσκεται πως είναι κάπως σχιζοφρενικό; Επιβραβεύεις  δηλαδή τον άνθρωπο που... απεργάζεται το κακό σου! Οποία μεγαθυμία , οποία χριστιανική προσφορά και της "άλλης παρειάς" σε όποιον σε σκαμπιλίζει από τη μία . 
Χάθηκαν , άραγε, οι αξιόλογοι/ες δημοσιογράφου που θα αναλάμβαναν να σηκώσουν το βάρος του καθημερινού Δελτίου Ειδήσεων του Σταθμού , που χάρη στην ποιότητα των συνεργατών του και το αξιόλογο πρόγραμμά του διακρίνεται ;
Είναι θέμα ήθους και κοινής λογικής , κυρίες και κύριοι του ΡΣ Στο Κόκκινο 105,5, και όχι λογοκρισίας μια τέτοια κίνηση.Να απομακρυνθεί πάραυτα και να πάει στο κόμμα που λατρεύει! Έρθεν η ώρα του!  Και μάλιστα σε καιρούς τόσο κρίσιμους, όπου όλο το Σύστημα έχει πέσει επάνω στο κόμμα της Αριστεράς για να εμποδίσει τη νίκη του στις εκλογές.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: