Παρασκευή, Μαρτίου 19, 2021

Οι ακραιοκεντρώοι μεταμελημένοι πρώην αριστεροί ως δείγματα ενός ανενδοίαστου σύγχρονου "γεννιτσαρισμού".

https://www.avgi.gr/sites/default/files/styles/main/public/2021-03/KATASTOLH_2.jpg?itok=d4jjVl7L

Αθλιότητες για γέλια και για κλάματα εναντίον των "απλυταριών"

Τάκης Κατσαρός

Μητσοτακικότεροι του Μητσοτάκη, συνωμοσιολογούν ακατάσχετα και βλέπουν παντού οργανωμένα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ

Βρίζουν χειρότερα από τον "Παττακάδωνη" και φασισταριά, όπως ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, που... δεν απολογείται στα "απλυταριά'". Και τι δεν λένε εναντίον του κόσμου και των παιδιών που διαδηλώνουν εναντίον της αστυνομικής βαναυσότητας: "Κουφοντινιστές", "ψεκασμένοι", "ανορθολογιστές", "επικίνδυνοι:, " -ζαίοι", "σκουπίδια", "αριστερόχρωμοι τραμπικοί", "συριζοκερονοϊοί", "οπαδοί του Τράγκα", "εγκληματίες" και ό,τι άλλο βάζει η όρεξή τους και η αρρωστημένη φαντασία τους για να απευθυνθούν στα πιο ταπεινά ένστικτα των ανθρώπων.

Και πού όλα αυτά; Σε μια από τις πιο πειθαρχημένες χώρες της Ευρώπης. Με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. επί εκατομμυρίων ελέγχων να δείχνουν ότι οι Έλληνες συμμορφώνονται στα μέτρα με το ασύλληπτο ποσοστό του 98%. Επιτυχία στην οποία έχει σοβαρό μερίδιο η υπεύθυνη στάση της αντιπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ. Αναπαράγουν παρακρατικού τύπου σενάρια της "Ομάδας Αλήθειας" της Ν.Δ. και του Liberal για δήθεν δίμηνο σχέδιο που έχει εξυφάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποσταθεροποίηση της χώρας και τη δήθεν ακύρωση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ώστε να διασπαρεί ο ιός και να πληγεί έτσι η κυβέρνηση. Άξιοι μιμητές της σχολής της τσαρικής Οχράνα, φιλοτεχνούν τα νέα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών".

Μητσοτακικότεροι του Μητσοτάκη, συνωμοσιολογούν ακατάσχετα και βλέπουν παντού οργανωμένα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ. Με τα βέλη τους να κατευθύνονται ειδικά σε αυτό το διαβόητο "3%" που βρίσκεται, λένε, πίσω από τις συγκεντρώσεις ή τις αντιδράσεις και τα σχόλια των πολιτών, που κατέκλυσαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες τα social media του πρωθυπουργού.

Προσπαθείς όσο πιο ήρεμα μπορείς να τους μιλήσεις με στοιχεία από διεθνείς μελέτες που λένε ότι είναι μηδενική ή αμελητέα η διασπορά από τις διαδηλώσεις, αρκεί οι συμμετέχοντες να φορούν μάσκα, τους παραθέτεις δεκάδες παραδείγματα από κινητοποιήσεις στο εξωτερικό και από τις διαδηλώσεις για τον Φλόιντ, τον Σαμιέλ Πετί, τον Νοβάλνι, τις εκτρώσεις στην Πολωνία, τη χούντα στη Μιανμάρ.

Τους λες ότι δεν έχει ανασταλεί το άρθρο 11 του συντάγματος και το δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Τους παραπέμπεις στην κείμενη νομοθεσία για την προστασία από τον κορωνοϊό, που ρητά εξαιρεί τους μετέχοντες σε συγκεντρώσεις και πορείες από την επιβολή προστίμων. Τους λες ότι τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί αν η κυβέρνηση μάζευε τους τραμπούκους της. Τίποτα! Δεν καταλαβαίνουν Χριστό! Και, τσουπ! Ρίχνεις μια ματιά στις παλιότερες αναρτήσεις τους και τι βλέπεις; Όλοι αυτοί οι ρήτορες που κατακεραυνώνουν τις διαδηλώσεις των νέων μας αποδεικνύονται "λωποδύτες", αφού οι ίδιοι πρόσφατα έχουν δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από διαδηλώσεις του γούστου τους! Άλλος για τις ΗΠΑ και τους πανηγυρισμούς για τη νίκη Μπάιντεν, άλλος από τα Κατεχόμενα με οπαδούς του Ακιντζί, άλλος από τη Ρωσία με διαδηλωτές υπέρ του Νοβάλνι ή από το Παρίσι για τον αποκεφαλισμό του Πετί. Τόση υποκρισία! Αλλά και θράσος και άγνοια κινδύνου, αφού φαντασιώνονται ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και ότι κανείς δεν θα αναζητήσει τις αντιφάσεις και τις ανακολουθίες τους.

Είναι τόσος ο αντι-ΣΥΡΙΖΑ φανατισμός τους που δεν τους ενδιαφέρει αν έτσι εξευτελίζονται ή εκτίθενται σε δημόσια θέα. Είναι η "αδονισμένη" εμπροσθοφυλακή των ΜΑΤ και αυτής της άθλιας Δεξιάς. Είναι αδίστακτα ακροβολισμένα τρολ του Διαδικτύου. Είναι στην πλειονότητά τους οι ακραιοκεντρώοι μεταμελημένοι πρώην αριστεροί, δείγματα ενός ανενδοίαστου σύγχρονου "γεννιτσαρισμού". Τάσσονται με τον ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό, όσον αφορά π.χ. τις δικαιολογίες του Χρυσοχοΐδη για την απόδραση του εγκληματία χρυσαυγίτη Παππά. Κσι με το ακροδεξιό κίνημα "πσόφα", εναντίον της επιεικούς εφαρμογής του νόμου στην περίπτωση Κουφοντίνα. Είναι με τον Μπάιντεν στις ΗΠΑ (ως φύλλο συκής), αλλά με την αστυνομοκρατία και τις πιο απεχθείς όψεις της πολιτικής Τραμπ στην Ελλάδα. Είναι για γέλια και για κλάματα, κοντολογίς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: