Πέμπτη, Μαρτίου 25, 2021


Πού είναι ο Βρούτσης και οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια; 

https://www.ieidiseis.gr/media/k2/users/20.jpgτου Βασιλή Σκουρή

Ούτε ένα συγγνώμη από την κυβέρνηση, τον πρώην υπουργό και συγκεκριμένα μέσα και εκπομπές για τα απίστευτα ψεύδη. Η φιέστα με τον πρωθυπουργό για τις συντάξεις που θα έβγαιναν με ένα …κλίκ!

Το τελευταίο διάστημα αποκαλύπτεται βήμα-βήμα η πολιτική απάτη με τον πόνο των ανθρώπων που περίμεναν τη σύνταξή τους εδώ και χρόνια. Αποκαλύπτεται πως όχι απλώς δεν θα πάρουν φέτος τις συντάξεις τους, πως δύσκολα δεκάδες χιλιάδες θα τις λάβουν και του χρόνου, αλλά και νέες συντάξεις θα προστεθούν στις εκκρεμείς!

Η στήλη θυμάται τον πρώην υπουργό Εργασίας επί δυο συναπτά έτη να εμπαίζει τον ελληνικό λαό και κυρίως τους απόμαχους της δουλειάς, υποσχόμενος μεταξύ των άλλων ότι όλες οι συντάξεις θα βγαίνουν με ένα …κλικ και ότι κανείς δεν θα μείνει χωρίς σύνταξη το 2021!

Στις 23 του περασμένου Ιουλίου, μάλιστα, διεξήχθη φιέστα, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου μεταξύ άλλων ο τέως υπουργός Εργασίας ανέφερε μεταξύ άλλων: ««Ξεκινάμε, όπως έχουμε ήδη πει, με τις συντάξεις χηρείας και τις συντάξεις του τ. ΟΓΑ. Μέχρι το τέλος του 2020, θα έχουν ενταχθεί όλες οι συντάξεις αναπηρίας, ενώ, μέχρι το τέλος του 2021, θα έχουν ενταχθεί και υπόλοιπες κατηγορίες συντάξεων γήρατος. Θα φτάσουμε, δηλαδή, στο τέλος του 2021, να απονέμουμε ψηφιακά το 80-85% των συντάξεων».

Η στήλη ενθυμείται επίσης μεγάλα μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένες εκπομπές και δημοσιογράφους, που κατάπιναν αμάσητα τα ψεύδη του υπουργού και της κυβέρνησης για το χρόνο των συντάξεων, συμβάλλοντας τα μάλα στην εξαπάτηση των πολιτών, αλλά κάποιους εκ των συναδέλφων να επιτίθενται σε όσους δημοσιογράφους έλεγαν την αλήθεια, κατηγορώντας τους δημοσίους –αυτοί οι …«ανεξάρτητοι»- για … «συριζαίους»!

Τώρα που η αποτυχία στις συντάξεις ομολογείται –έστω και …γλυκά- από τον ίδιο τον υπουργό Εργασίας, θα περίμενε κανείς ένα συγγνώμη τόσο από τον πρώην υπουργό, όσο και από συγκεκριμένα μέσα και εκπομπές. Ένα συγγνώμη πρωτίστως στους ανθρώπους εκείνους που δούλεψαν μια ζωή και περίμεναν να ζήσουν με αξιοπρέπεια τα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Αλλά πού…

δημοσιεύτηκε στο ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...