Σάββατο, Μαρτίου 06, 2021

ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΣΟΝΕΣ




  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ* , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Γράφοντας επί Καραμανλή τους  προϋπολογισμούς πάνω σε πετσετάκια*
ακόνιζε τα μαχαίρια , για να μας σφάξουν οι ξένοι  σαν τα προβατάκια.

 * Ο υπουργός του Κώστα Καραμανλή  ανέβασε το δημόσιο έλλειμμα στο 15,4 % και  συνέβαλε σε κολοσσιαίο βαθμό στη χρεοκοπία της χώρας . 
Λαγκάρντ και Γιούνκερ  τον κατηγόρησαν εκ των υστέρων ότι  έστελνε αλλοιωμένα στοιχεία στην Κομισιόν , διαβεβαιώνοντας ότι όλα  έβαιναν καλώς . Και ύστερα έστειλαν τις σφήκες που μας έφεραν τα Μνημόνια και την καθολική κατάρρευση της οικονομίας.
Για τις υπέροχες "υπηρεσίες" που προσέφερε στο Έθνος , ο κύριος (;) αυτός τοποθετήθηκε από τον Μητσοτάκη στη χρυσοφόρο θέση του Προέδρου των ΕΛΠΕ.
Άξιος ο μισθός του!...
 
 
**************************************


 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Μισεί  τον Φρυγικό  σκούφο*,   λατρεύει τον Εφραίμ και  του τσαρουχιού τη φούντα  
Δεν το κρύβει  : ανάμεσα στα πολιτεύματα προτιμά των συνταγματαρχών  τη Χούντα.

Αποτέλεσμα εικόνας για σκουφος φρυγικος*Φρυγικός  σκούφος:  Σκούφος που  φορούσαν οι Ιακωβίνοι στην Γαλλική Επανάσταση (1789-94)  και από  τότε θεωρείται  έμβλημα της επανάστασης και της ελευθερίας. Άλλες ονομασίες : δημοκρατικός και κόκκινος σκούφος.


****************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Top 10 Danseuses Étoiles - Paris Opera Ballet/Οι καλύτερες μέχρι στιγμής Danseurs Étoiles ( πρώτες χορεύτριες) από τα Μπαλέτα της Όπερας του Παρισιού

  00:00 #10. Marie-Claude PIETRAGALLA - The Four Seasons (J. Robbins) 00:59 #9. Marie-Agnès GILLOT - Raymonda (R. Noureev) 02:13 #8. Laet...