Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2021

Αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων : πράξη αναξιοπιστίας και κομματικής φαυλότητας της Νέας Δημοκρατίας

Η δηκτική ανάρτηση του Στ. Μάνου για το πάγωμα των κατεδαφίσεων

Η δηκτική ανάρτηση του Στ. Μάνου για το πάγωμα των κατεδαφίσεων

Σε μία δηκτική ανάρτηση με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων προχώρησε ο Στέφανος Μάνος, διερωτώμενος κατά πόσον πρόκειται -μεταξύ άλλων- για πράξη αναξιοπιστίας ή κομματικής φαυλότητας. 

Αναλυτικά, στην τοποθέτησή του, ο υπουργός αναφέρει: 

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε δρομολογήσει την κατεδάφιση αυθαιρέτων στον αιγιαλό που είχαν τελεσιδικήσει δικαστικά. Βρήκε τα κονδύλια, συνήψε συμβάσεις κατεδάφισης. Προχθές η ίδια κυβέρνηση με νυχτερινή τροπολογία ανέστειλε τη νομιμότητα μέχρι τέλος Οκτωβρίου και μετά… βλέπουμε!

i-diktiki-anartisi-toy-st-manoy-gia-to-pagoma-ton-katedafiseon0

Θέλω να σας προτρέψω να γράψετε με λίγα λόγια πώς χαρακτηρίζετε την κυβερνητική αυτή πράξη αναξιοπιστίας. Κομματική φαυλότητα; Δώρο στους ξενοδόχους της Κρήτης και της Χαλκιδικής; Συμπαιγνία με το ΤΕΕ; Αθλιότητα που εξομοιώνει τη Ν.Δ. με το ΣΥΡΙΖΑ;*

Θέλω επίσης να αναρωτηθείτε για το ρόλο των βουλευτών της Ν.Δ. Διαμαρτυρήθηκε, έστω ένας, για τη νυχτερινή τροπολογία; Την τροπολογία καταδίκασε χθες σε κύριο άρθρο η Καθημερινή».

Διαβάστε ακόμη: «Παγώνουν» όλες οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων σε αιγιαλούς και παραλίες

 *Σχόλιο #Gerontakos: Ο Στέφανος Μάνος φαίνεται ότι έχει επιλεκτική μνήμη, μαθημένος να βρίζει επί δεκαετίες την Αριστερά . Του θυμίζουμε ότι ο Νόμος για τις κατεδαφίσεις έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ μετά την τραγωδία στο Μάτι , όπως επίσης το ότι τότε κατατέθηκαν σε ειδικό ταμείο τα κονδύλια για τις κατεδαφίσεις . Τα λεφτά αυτά λιμνάζουν εδώ και δύο χρόνια , μετά την "κατάληψη" της εξουσίας  από την Δεξιά και το σταμάτημα έως σήμερα των κατεδαφίσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Yann Tiersen - Live in Passengers - ARTE Concert

Ο Yann Tiersen είναι ένας χρυσοχόος του ήχου, ένας ποιητής που φημίζεται σε όλο τον κόσμο για τα ορχηστρικά του έργα καθώς και για τις συνθ...