Πέμπτη, Μαρτίου 04, 2021

Η νόσος “Κούλιντ 19” επικίνδυνη για την χώρα


Η νόσος “Κούλιντ 19” επικίνδυνη για την χώρα

Κατερίνα Ακριβοπούλου

Πέρυσι τέτοιες μέρες έβλεπαν την υγειονομική κρίση σαν ευκαιρία.


Έδωσαν 20 εκατομμύρια στα ΜΜΕ που ισοδυναμούν με 200 ΜΕΘ, για να φιλοτεχνήσουν το προφίλ του Μωϋσή και να υποβάλλουν την συλλογική συνείδηση στο ύπουλο αυτομαστίγωμα με το δόγμα της ατομικής ευθύνης.

Αντί να προσλάβουν γιατρούς και νοσηλευτές, μοίρασαν με απευθείας αναθέσεις ,χωρίς καμία λογοδοσία, εκατομμύρια από το δημόσιο χρήμα σε “κολλητούς” με εταιρίες φαντάσματα.

Αντί να χτίσουν κοινωνικό κράτος, οικοδόμησαν αστυνομικό κράτος και επέβαλαν την κουλτούρα των απαγορεύσεων,για πάσα χρήση, εκχωρώντας αποκλειστικά στην Αστυνομία του Χρυσοχοϊδη την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Μολυσμένοι από τον ιό του νεφιλελευθερισμού αρνήθηκαν σθεναρά την επίταξη των ιδιωτικών θεραπευτηρίων και την ενσωμάτωση ιδιωτών γιατρών στο ΕΣΥ, γιατί οι ρήτρες των συμβολαίων με τα συμφέροντα που κατέχουν δεσπόζουσα θέση, είναι ισχυρότερες.

Άνοιξαν όπως-όπως τον τουρισμό, υποκύπτοντας στον  εκβιασμό των γερμανικών τουριστικών μεγαθηρίων, με κακόγουστα σόου του Μωϋσή στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Η φάλτσα ορχήστρα τους έκανε το ακορντεόν βασικό όργανο του λοκντάουν, βυθίζοντας στον οικονομικό πάτο την μικρομεσαία Οικονομία.

Μετονομάζουν σε covid τα υπάρχοντα σε κλινικές άλλων νοσημάτων κρεβάτια, για να χτίσουν ξεδιάντροπα το παραμύθι ότι αυξάνουν τις κλίνες.

Περιφρόνησαν επιδεικτικά τους επιδημιολόγους χρησιμοποιώντας τους ως υποχείρια της πολιτικής τους σκοπιμότητας.

Αρνούνται σθεναρά ακόμη και τώρα ,να φέρουν τα φάρμακα και τα  μονοκλωνικά αντισώματα, παρότι ο ευρωπαϊκός οργανισμός έχει εγκρίνει την εισαγωγή,αν και η Ουγγαρία, η Γερμανία και η Ιταλία δεν περίμεναν την έγκριση για να τα εισάγουν.

Τώρα η Ελλάδα προσβεβλημένη από την νόσο “Κούλιντ 19” γίνεται Μπέργκαμο,με ατομική ευθύνη της πιο επικίνδυνης κυβερνητικής ομάδας υψηλού κινδύνου για την Δημόσια Υγεία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΙΣΠΑΝΙΑ: μαζικές διαδηλώσεις κατά του μαζικού τουρισμού, που έχει μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή των πολιτών

  Ισπανία: Χιλιάδες Ισπανοί θα διαμαρτυρηθούν στη Μάλαγα κατά του μαζικού τουρισμού documentonews.gr 29.06.2024 Χιλιάδες άνθρωποι ...