Τετάρτη, Μαρτίου 07, 2018

Ένα καλό ρεαλιστικό ψυχολογικό θρίλερ

Αποτέλεσμα εικόναςΈνας αστυνομικός κάνει τη συνηθισμένη  περιπολία του στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όταν το μάτι του πέφτει σ΄  έναν άνθρωπο που στέκεται στο περβάζι του 15ου ορόφου ενός   ξενοδοχείου και είναι  έτοιμος να πέσει στο κενό. 
Πολλοί θα επιχειρήσουν χωρίς επιτυχία να μεταπείσουν τον νεαρό υποψήφιο αυτόχειρα  , όμως μόνο ο αστυνομικός θα είναι ο μόνος που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του και τελικά θα τα καταφέρει ύστερα από 14 ώρες αγωνίας . 

Η  ταινία Fourteen Hours  είναι ένα  ρεαλιστικό ψυχολογικό θρίλερ , που γυρίστηκε από τον σπουδαίο σκηνοθέτη Henry Hathawayή*  , που τολμούσε  να εμπιστεύεται νέους ηθοποιούς , όπως έγινε εδώ με τον πρωταγωνιστή Ρίτσαρντ Μπέισχαρτ  και την αλησμόνητη Γκρέις Κέλι.
_____________________________

Αποτέλεσμα εικόνας για Henry Hathaway *Περισσότερο γνωστός ως σκηνοθέτης ταινιών γουέστερν με πρωταγωνιστές τους Ράντολφ Σκότ και Τζόν Γουέιν, ο Χένρι Χάθαγουεϊ γεννήθηκε στο Σακραμέντο της Καλιφόρνιας, στις 13 Μαρτίου 1898. Ήταν γιος του ηθοποιού Ρόντι Χάθαγουεϊ και της Τζιν Χάθαγουεϊ, καταγόμενη από αριστοκρατική οικογένεια του Βελγίου.  Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: