Πέμπτη, Μαρτίου 29, 2018

Διαβάστε προσεχτικά αυτήν τη συνέντευξη για να καταλάβετε ποιοι δράκοι διαφεντεύουν την Ελλάδα

https://im1.7job.gr/sites/default/files/imagecache/1200x675/article/2018/13/257088-huukhu.jpgΚαταγγελίες Κουρτζίδη στο Tvxs.gr: "Το παρασκήνιο της αρπαγής μου από τους άνδρες του Μαρινάκη" 

Καταγγελίες Κουρτζίδη στο Tvxs.gr: Το παρασκήνιο της αρπαγής μου από τους άνδρες του Μαρινάκη
Νέα στοιχεία  καταθέτει στο Τvxs.gr ο  δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης ο οποίος έχει καταγγείλει, και επίσημα στις αρχές, την αρπαγή του - υπό την απειλή όπλου - από ανθρώπους της ασφάλειας του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να κατεβάσει δημοσίευμα με τις πληροφορίες για την ποινική δίωξή του εφοπλιστή, το οποίο είχε αναρτήσει στο piperata.gr (στήλη της εφημερίδας Αξία). Το δημοσίευμα είχε αναρτηθεί στις 14 Μαρτίου και εννέα ημέρες μετά, στις 23 Μαρτίου, η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη σε βαθμό κακουργήματος.
Πρωταγωνιστές στην υπόθεση, που ήρθε στο φως πριν από μερικές ημέρες, είναι οι άνδρες της ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο εκδότης της εφημερίδας «Αξία» Αντώνης Πίκουλας και ο δημοσιογράφος που εργάζεται στην ίδια εφημερίδα Πάρις Κουρτζίδης. Όλα συνέβησαν στο lobby του Hilton, μέρα μεσημέρι όταν με την απειλή όπλου, ζητήθηκε από τον δημοσιογράφο να αλλάξει το ρεπορτάζ του , στο οποίο ανέφερε πως ο Β. Μαρινάκης ισχυρίστηκε  πως πρόκειται για πολιτική δίωξη,
ενώ ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για πόρισμα - σοκ σύμφωνα με δικαστικές πηγές.
Ο δημοσιογράφος μάς καταγγέλλει σήμερα πως οι ενοχλήσεις από το περιβάλλον του εφοπλιστή έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν, με αφορμή  αναγγελία  δικής του έρευνας  σε σχέση με το χρηματιστηριακό σκάνδαλο,  επί κυβέρνησης Σημίτη. Ισχυρίζεται ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια του αφορούν και μια περίοδο έως το  2008 και εμπλέκουν «αυτοαποκαλούμενα  καραμανλικά στελέχη του χρηματιστηριακού και τραπεζικού κλάδου» όπως λέει χαρακτηριστικά, αλλά αγγίζουν και τις κυβερνήσεις Παπανδρέου - Σαμαρά, με «επιχειρηματίες γαλάζιων και πράσινων αποχρώσεων» όπως τους χαρακτηρίζει.
Σύμφωνα με τον Πάρι Κουρτζίδη, ενόχλησαν ιδιαίτερα στο παρελθόν επίσης, αποκαλύψεις του οι οποίες σχετίζονται με τα ταμεία των κομμάτων αλλά και σκάνδαλα στον χώρο του αθλητισμού και καλεί τον υφυπουργό αθλητισμού να προχωρήσει τις σχετικές έρευνες. Ο δημοσιογράφος δηλώνει ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια του είναι αδιάσειστα και ζητάει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να έρθουν επιπλέον στοιχεία στο φως. Όσο για τη σιωπή από την πλευρά δημοσιογράφων και ΜΜΕ, τολμάει μια πρόβλεψη. «Όλοι αυτοί θα συρθούν πίσω από τα γεγονότα. Θα αναγκαστούν να τα δημοσιεύσουν, δεν θα μπορούν να κάνουν αλλιώς. Ας σώσουν έγκαιρα την αξιοπρέπειά τους» λέει στο tvxs.gr

[..........]

Συνεχίστε την ανάγνωση 
της δυνέντευξης ΕΔΩ=> Καταγγελίες Κουρτζίδη στο Tvxs.gr: Το παρασκήνιο της αρπαγής μου από τους άνδρες του Μαρινάκη ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ATZENTA : Aύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη

  Τι θα γίνει στο Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη ...