Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2018

Μέρες Δον Κορλεόνε αλα ελληνικά...

Δημοσιογράφος καταγγέλλει απαγωγή του από ένοπλους μπράβους του Μαρινάκη!

Δημοσιογράφος καταγγέλλει απαγωγή του από ένοπλους μπράβους του Μαρινάκη!
Πρωτοφανής καταγγελία απαγωγής του από ένοπλους μπράβους του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα από το Hilton καταγγέλλει δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ!


[..............]

 Μέρα μεσημέρι, εν μέση οδώ όπως λέμε, στο lobby ενός κεντρικότατου αθηναϊκού
ξενοδοχείου, μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, διαδραματίζεται μία σκηνή αρπαγής δια της απειλής όπλου από άνδρες ασφαλείας του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη κατά ενός δημοσιογράφου υπό το βλέμμα ενός εκδότη εφημερίδας. Είναι πρωτοφανές και για τον πολύ κόσμο είναι και απίστευτο.
Μήπως όμως συμβαίνει κάτι άλλο που το έχουμε συνηθίσει και κανείς δεν δίνει σημασία; Σε εποχές αριστερής κυβέρνησης ένας εφοπλιστής ο οποίος βρίσκεται εκείνη τη στιγμή υπό εισαγγελική έρευνα για μείζονα κακουργήματα όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια, μπορεί να απειλεί και να ενεργεί ατιμωριτί διατάσσοντας αρπαγή ανθρώπου δια της απειλής όπλου με εκτελεστικά όργανα τους άνδρες ασφαλείας του; Είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος στο παρελθόν έχει απειλήσει πολλάκις αντιπάλους του. Έχει γιαουρτώσει πρόσωπα και έχει παρέμβει στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου με απίστευτη θρασύτητα.
Μέρα μεσημέρι στο Hilton διατάσσει τους άνδρες του να συμπεριφερθούν όπως ο Ντίλιγκερ και ο Αλ Καπόνε συνήθιζαν να παρεμβαίνουν στα κεντρικά lobby των ξενοδοχείων του Σικάγο. Εδώ μιλάμε για θράσος αλλά και για επικίνδυνες καταστάσεις για την Δημοκρατία. Πρόκειται για υποκοσμική συμπεριφορά. Είναι δείγμα κουτσαβακισμού αλλά και μεταμοντέρνου κοτσαμπασισμού. Δηλαδή κάνουμε ό,τι θέλουμε, δεν δίνουμε δεκάρα για τίποτα γιατί είμαστε στο απυρόβλητο και διότι εμείς διαθέτουμε την ισχύ και το χρήμα. Μήπως κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα; Γιατί αυτός ο άνθρωπος από την Παρασκευή που μας πέρασε το μεσημέρι κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για αγορά, αποθήκευση, χρηματοδότηση και διακίνηση τριών τόνων ηρωίνης και ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες ενώ του έχει απαγγελθεί και η κατηγορία της διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Μήπως κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα;
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και δείτε τη συνέντευξη του Πάρι Κουρτζίδη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με όλες τις λεπτομέρειες για την αρπαγή του δημοσιογράφου από τους άνδρες ασφαλείας του Βαγγέλη Μαρινάκη...

*Δημοσιογράφος καταγγέλλει απαγωγή του από ένοπλους μπράβους του Μαρινάκη! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: