Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2024

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ: «Ήμουν πολλά χρόνια πριν από εκείνον, είμαι και θα παραμείνω ενδεχομένως και μετά από αυτόν στο αξιακό πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ»

 https://www.naftemporiki.gr/wp-content/uploads/2024/06/temponeras-696x386.jpg

Απάντηση Τεμπονέρα σε Κασσελάκη :« Ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ πριν από τον Κασσελάκη και θα είμαι και μετά από αυτόν»

Πηγή: tvxs.gr

Την απάντησή του στα «καρφιά» που εκτόξευσε νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδικτυακό κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Υπενθυμίζεται πως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την πρόταση Τεμπονέρα-Κοτσακά για συνεργασία και με την Νέα Αριστερά, σημείωσε ότι κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι δικαίωμα του καθενός να αλλάξει πορεία», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν πολλά χρόνια πριν από εκείνον, είμαι και θα παραμείνω ενδεχομένως και μετά από αυτόν στο αξιακό πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτό διαμορφώθηκε με τις διαδοχικές αποφάσεις συνεδρίων υπό τον Αλέξη Τσίπρα» επεσήμανε με νόημα το κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφερόμενος στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών σημείωσε πως «ειδικά για τον προοδευτικό χώρο οι υφιστάμενοι κομματικοί σχηματισμοί δεν μπορούν να αντιστοιχηθούν με τη λεγόμενη κοινωνική αντιπολίτευση, η οποία παρουσιάζει έντονα σημάδια κοινωνικής κινητικότητας».

Πρόσθεσε δε πως «έχουμε μια κατακερματισμένη αντιπολίτευση στον προοδευτικό χώρο, η οποία στην παρούσα φάση δεν δίνει προοπτική κυβερνησιμότητας».

«Για να μην έχουμε Μητσοτάκη για τα επόμενα πέντε χρόνια, πρέπει να αναληφθούν πολιτικής πρωτοβουλίες» επεσήμανε ο κ. Τεμπονέρας.

Υπενθύμισε δε με νόημα πως ο Αλέξης Τσίπρας ανέκαθεν ήταν υπέρ των συνεργασιών στον προοδευτικό χώρο.

Το βίντεο της συνέντευξης του Διονύση Τεμπονέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: