Σάββατο, Ιουνίου 22, 2024

Σφηνάκια επικαιρότητας


 1. Ο τιτανοτεράστιος υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας έκανε λόγο πριν από λίγο καιρό  για μία πολύ σημαντική τομή «με την αλλαγή του δόγματος για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών αλλά και την πρόληψη». Κικίλιας: Βασική προτεραιότητα η πρόσληψη 500 πυροσβεστών | Έθνος

Πυροσβέστης τραυματίστηκε στη φωτιά στη Δράμα, επικοινώνησε μαζί του ο Βασίλης  Κικίλιας - Pame EvroΔεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας από την καυχησιολογία του Κικίλια  , όταν εν μέσω αλλεπάλληλων δασικών πυρκαγιών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας ,  καταλάβαμε στην πράξη πώς εννοούσε το νέο δόγμα  για τη δασοπροστασία» μας ο ταλαίπωρος αυτός τύπος: Να αλλάξουν μεν όλα τριγύρω στην αντιπυρική προστασία  ,στην ουσία όμως   να μείνουν όλα ίδια  , για να θυμηθούμε το τραγουδάκι "Υδροχόος"  του αλησμόνητου Νίκου Παπάζογλου. 

Με δύο λόγια : στο ίδιο έργο επί χρόνια θεατές,   να βλέπουμε ανίκανους να κάνουνε πως σβήνουν πυρκαγιές.

*************************

2. Μαθαίνουμε ότι οι υπέργηροι  τενόροι José Carreras και  Plácido Domingo θα χαρίσουν κάτι από την παλιά  λάμψη τους στο ελληνικό καλοκαίρι σε μία ιστορικής σημασίας εμφάνιση  (βλέπε: μια σύντομη "αρπαχτή") στην Αθήνα, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, στο εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο.

José Carreras-Πλάθιντο Ντομίνγκο μαζί στο Καλλιμάρμαρο -Πότε αρχίζει η  προπώληση - iefimerida.grΑφήνοντας στην άκρη τον συμπαθή Καρέρας ,  είμαστε περίεργοι να δούμε πόσες χιλιάδες γυναίκες θα προσέλθουν για να χειροκροτήσουν τον Πλάθιντο Ντομίνκο , όταν γνωρίζουν ότι ο τύπος αυτός  θα περάσει στην ιστορία της Όπερας όχι μόνο για τη σπουδαία φωνή που διέθετε άλλοτε  αλλά και για τις επιδόσεις του ως ένα από τα πιο σεξιστικά αρπαχτικά που εμφανίστηκαν ποτέ στις λυρικές σκηνές όλου του κόσμου, ένα διαστροφικό τέρας  που έφτασε στο σημείο να συνδέσει το όνομά του  με μία εγκληματική οργάνωση πορνοβοσκών:

Δείτε: 1.Γκλάμουρ και... σκιές στη συναυλία Ντομίνγκο

2. Στη δίνη νέου σκανδάλου ο Πλάθιντο Ντομίνγκο

***********************

3.

Οργή Γιώργου Τσίπρα για τα περί αργομισθίας: "Όχι απλά τους το επιστρέφω, αλλά τους φτύνω στα μούτρα" [βίντεο].


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕΣ /ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ: Mantovani - Mantovani And His Orchestra - Great Concerts (Full Álbum)

Ο Annunzio Paolo Mantovani (15 Νοεμβρίου 1905 – 29 Μαρτίου 1980) ήταν ένας δημοφιλής μαέστρος και διασκεδαστής στο ύφος «easy listening».  ...