Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2024

[🔴LIVE] Prix de Lausanne - Day 1, afternoon - ARTE Concert

🇫🇷 Το Prix de Lausanne είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς χορού στον κόσμο.  Προορίζεται για χορευτές ηλικίας 15 έως 18 ετών και συγκεντρώνει κάθε χρόνο στις όχθες της λίμνης της Γενεύης υποψηφίους από όλο τον κόσμο.  Το έπαθλο για τους νικητές: μια υποτροφία και η δυνατότητα εγγραφής σε μια φημισμένη σχολή χορού.



 Στην έκδοση του Prix de Lausanne το 2024 συμμετέχουν 43 κορίτσια και 44 αγόρια.  Παρακολουθήστε την πρόοδό τους όλη την εβδομάδα: από τα μαθήματα και τις πρόβες μέχρι τις επιλογές και μετά τον τελικό.  Έξι έντονες μέρες, όπου οι νεαροί υποψήφιοί μας παίζουν μέρος της πρώιμης καριέρας τους.



 Οι πρώτες τέσσερις ημέρες του 52ου Prix de Lausanne είναι αφιερωμένες σε μαθήματα, προπονήσεις και πρόβες.  Η ευκαιρία για αυτούς τους νέους χορευτές να βελτιωθούν με σπουδαίες μορφές του κλασικού και σύγχρονου χορού και να λάμψουν μπροστά σε μια κριτική επιτροπή ειδικών – αυτές οι συνεδρίες εργασίας υπολογίζονται για το τελικό τους στίγμα.



 Πρόγραμμα:



 2:15 μ.μ. - Κλασική τάξη, Κορίτσια Β (από την Élisabeth Platel)

 4:15 μ.μ. - Κλασική τάξη, Boys B (από τον Julio Bocca)



 Γυρίστηκε στις 29 Ιανουαρίου 2024 στο Prix de Lausanne, Ελβετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βρε, καλώς τηνε , για μια ακόμα φορά, την κυρία από την Αφρική!

  Αφρικανική σκόνη / Συστάσεις από το υπουργείο Υγείας - Πώς θα προφυλαχτούμε Αυγή Newsroom ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI ...