Τρίτη, Ιανουαρίου 30, 2024

«Ακολούθησε την καρδιά σου» : θαυμάσια ταινία κινούμενων σχεδίων για τη συναισθηματική νοημοσύνη

Η Μαίρη ζει σε έναν κόσμο όπου οι καρδιές των ανθρώπων ζουν στο εξωτερικό του σώματός τους και συμπεριφέρονται σαν κατοικίδια, τα οποία αγαπούν και δένονται μαζί τους.  Αυτές οι «καρδιές» αντικατοπτρίζουν τους ιδιοκτήτες τους, αλλά μπορούν επίσης να χαθούν εύκολα στη μάχη της ζωής.

 Όταν η Μαίρη υφίσταται μια ρομαντική απογοήτευση, η καρδιά της αρχίζει να μαραζώνει, και οι δύο απελπίζονται και χάνουν το κέφι τους για ζωή. Έχοντας πλέον λυγίσει από την απελπισία  , η Μαίρη χάνει την καρδιά της, κάνοντας τη ζωή της επίπεδη και βαρετή.

 Αλλά η Μαίρη αρχίζει να βρίσκει το δρόμο της επιστροφής,  ξαναβρίσκει τη διάθεση για ζωή και σύντομα επανενώνεται με το πιο πολύτιμο κομμάτι του εαυτού της -- το οποίο επίσης έκανε το δικό του ταξίδι  αναζητώντας το δικό του ευτυχισμένο τέλος.

 Το γοητευτικό, διαχρονικό μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων του σκηνοθέτη Rob O'Neill -- σε σενάριο Michelle Cuevas και παραγωγή Josh Ludmir -- εκμεταλλεύεται την ικανότητα του είδους να αναπτύσσει φανταχτερές πτήσεις μέσα σε βαθιά συγκινητική και υπέροχη αφήγηση, γοητεύοντας με μοναδικές λεπτομέρειες, ενώ προσφέρει ένα μάθημα συναισθηματικής νοημοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι σχέση έχει η ΑΕΚ με το Φαρ Ουέστ ;

Λούφαξαν στην σιωπή Του Τάκη Ψαρίδη anoixtoparathyro.gr Την στιγμή που η βία έχει εξαπλωθεί ακόμα και στα δημοτικά σχολεία, κάποιοι σ...