Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2023

Δημοκράτες Έλληνες, πάρτε θέση απέναντι στον φασισμό όπως ο Μπόγρης...


Γιώργος Μπόγρης  εναντίον των αυτόκλητων «σερίφηδων» του Έβρου

Πηγή: tvxs.gr

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο αναφέρθηκε στους αυτόκλητους «σερίφηδες» που έκαναν την εμφάνισή τους στον Έβρο «συλλαμβάνοντας» μετανάστες έκανε ο καλαθοσφαιριστής  Γιώργος Μπόγρης.

Ειδικότερα, ο 34χρονος καλαθοσφαιριστής,  σε συνέντευξή που παραχώρησε στους Betarades.gr, σχολίασε  τα απαράδεκτα φαινόμενα ωμού φασισμού που  είδαν το φως της δημοσιότητας στο Έβρο, ανέφερε:

«Μου@*σκυλα φασίστες, το παίζετε σερίφηδες και πιάνετε μετανάστες στα σύνορα», ενώ έβαλε και κατά των αρχών λέγοντας: «Δεν ντρέπεστε λίγο; Και σεις τι τους κλείνετε μόνο μες στο σπίτι; Στη φυλακή έπρεπε να τους κλείσετε»! 

«Αν θέλετε να φανείτε χρήσιμοι σε αυτή τη χώρα , που σας έχουν βάλει παρωπίδες η θρησκεία και η σημαία , να πάτε να βοηθήσετε στις φωτιές που είναι δίπλα. Το παίζετε σερίφηδες όλοι , αν είναι δυνατόν! Τι ντροπή!

Φοβάστε για την ταυτότητα μην μπει τσιπάκι, μια ταυτότητα που την έχει όλος ο κόσμος πάνω του,  μην χαλάσει το DNA σας. Μακάρι να ΄χει τσιπάκι,  να αφανιστείτε. Ουστ!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπόγρης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: