Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2022

Πάσχος Μανδραβέλης, αρθρογράφος Καθημερινής: Αισχρή η στάση της Νέας Δημοκρατίας στην Εξεταστική !

 

Πάσχος Μανδραβέλης, αρθρογράφος Καθημερινής: Αισχρή η στάση της Νέας Δημοκρατίας  στην Εξεταστική !– Το «απόρρητο» πρέπει να πέσει , «διότι δημιουργεί πολιτικά προηγούμενα τα οποία δεν θα είναι καλά για το μέλλον της χώρας»

Μιλώντας στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» του Kontra Channel, ο Πάσχος Μανδραβέλης άσκησε δριμεία κριτική συνολικά στη στάση της κυβέρνησης απέναντι στις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Η κριτική του αρθρογράφου της Καθημερινής βασίζεται σε δύο άξονες, αφενός ο Π.Μανδραβέλης χαρακτήρισε «αισχρή η στάση της ΝΔ στην εξεταστική για τις υποκλοπές» και αφετέρου αποδόμησε το βασικό επιχείρημα Μητσοτάκη περί απορρήτου.

«Το θέμα δεν τελειώνει, γιατί έχουν μείνει σκιές. Η στάση της Νέας Δημοκρατίας στην εξεταστική ήταν αισχρή… Το θέμα έχει πάρει και διεθνείς διαστάσεις, το κοιτάει το Ευρωκοινοβούλιο, με αποτέλεσμα να μείνουν οι “ουρές”. Πολιτικά πλήττεται η κυβέρνηση», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πάσχος Μανδραβέλης και αναφορικά με το επικίνδυνο επιχείρημα για το απόρρητο σχολίασε :

«Ελπίζω ότι αυτή η θεωρία περί απορρήτου, η οποία διακινήθηκε από την κυβέρνηση και από τους κρατικούς λειτουργούς κάποια στιγμή πρέπει να καταπέσει, σε κάποιο δικαστήριο και τα λοιπά… Αυτή η θεωρία του απορρήτου κάπως πρέπει να πέσει διότι δημιουργεί πολιτικά προηγούμενα τα οποία δεν θα είναι καλά για το μέλλον της χώρας».

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση από το αρθρογράφο της Καθημερινής για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: