Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2022

Σωκράτης Μάλαμας:«Το κράτος στηρίζει παρακράτος»!

 Μάλαμας για όργιο καταστολής στο ΑΠΘ: «Το κράτος θυμίζει παρακράτος»


Απίθανος Μάλαμας για επίθεση των ΜΑΤ στο ΑΠΘ: Ο φθόνος του Κυριάκου για τον Θανάση τον οδήγησε στο να «μπουκάρουνε»


«Το κράτος στηρίζει παρακράτος» – Σε διπλή τοποθέτηση προχώρησε ο Σωκράτης Μάλαμας, μετά την επίθεση των ΜΑΤ με χημικά απέναντι σε χιλιάδες ανθρώπους που παρακολουθούσαν τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου προχθές, Παρασκευή, εντός του ΑΠΘ.

Η αστυνομική αυθαιρεσία έφτασε στο απόγειό της την 16η Σεπτεμβρίου 2022. Η επίθεση δυνάμεων των ΜΑΤ με χημικά στους χιλιάδες συγκεντρωμένους φοιτητές/τριες, μαθητές/τριες, γονείς με παιδιά και πολίτες, που παρακολουθούσαν μια ειρηνική συναυλία σε υπαίθριο χώρο του ΑΠΘ, αποτελούν ατράνταχτη απόδειξη ότι η κατάσταση στα πανεπιστήμια έχει φτάσει πια στα όριά της.

Το Θέατρο Γης υποδέχτηκε τον Σωκράτη Μάλαμα την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022. Ο γνωστός καλλιτέχνης σχολίασε επί σκηνής την άγρια επίθεση στον χώρο του πανεπιστημίου λέγοντας – πολύ εύστοχα – τα εξής:

«Διάβασα ένα θαυμάσιο σχόλιο ότι τελικά ήταν μια παρεξήγηση όλα τα πράγματα έγιναν κάτω από μια πίεση περίεργη, γιατί ο Θανάσης εκεί που  τραγουδούσε το «H ημέρα φεύγει, ποιος τη κλέβει». Με το που είπε «κλέβει», ορμάνε τα ΜΑΤ μέσα να πιάσουν τον κλέφτη. Εεε έγινε της π** , αλλά,  δε βαριέσαι , αυτά γίνονται,  είναι ανθρώπινα», σχολιάζει αρχικά ο Σωκράτης Μάλαμας.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Το κράτος στηρίζει παρακράτος».

O αγαπημένος καλλιτέχνης καταλήγει λέγοντας τα εξής:

«Για αυτά που γίνανε προχθές νομίζω ότι ο λόγος ήταν άλλος. Θεωρώ ότι όλα τα έργα, τα σενάρια που έχει ανεβάσει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό στο τρίχρονο, ήταν μια αποτυχία. Ο Θανάσης όταν βγήκε στη συναυλία έσκισε, οπότε ο φθόνος που νιώθει ο Κυριάκος για την επιτυχία του Θανάση τον οδήγησε στο να μπουκάρουνε..Μιλάμε για λογική καταπληκτική. Αλλά μάλλον πιθανότερον αυτό είναι».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: