Τρίτη, Αυγούστου 30, 2022

Όταν η (φιλο)κυβερνητική δημοσκοπική GPO βγάζει λάδι τον Μητσοτάκη για τις υποκλοπές. Ένα σχόλιο...

 

«Δεν σας ενδιαφέρουν οι υποκλοπές και δεν το ξέρετε», γι ΄ αυτό δημοσκόποι σας το θυμίζουν!

Αν δεν το γνωρίζετε , η δημοσκοπική εταιρεία που συνεργάζεται συστηματικά με το Μέγαρο Μαξίμου (GPO), σας ενημερώνει   (ΤΑ ΝΕΑ) ότι δεν δίνεται μία για το θέμα των υποκλοπών κι αυτό γιατί το θέμα της ακρίβειας είναι το μοναδικό που μπορείτε να σκεφθείτε.

Με αυτό το δημοσκοπικό αποτέλεσμα γίνεται από το πρωί φιλότιμη προσπάθεια από μέσα ενημέρωσης να επιβληθεί η άποψη ότι «τι να ασχολούμαστε με τις υποκλοπές, έρχεται πείνα». Για την οποία σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι που πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τις υποκλοπές!

Προφανώς ο κόσμος ασχολείται πρώτα με την επιβίωση του, έτσι όπως τον κατάντησαν…

Προφανώς τρέμει το αύριο ,λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει…

Προφανώς ανησυχεί για τον χειμώνα που έρχεται…

Προφανώς δίνει μάχη μέχρι το τελευταίο ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας του…

Αλλά όλα αυτά δε σημαίνουν ότι ανέχεται να τον παρακολουθούν…Γιατί το θέμα των υποκλοπών δεν αφορά μόνο τον κ.Ανδρουλάκη. Αφορά όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία χιλιάδες πολίτες. Όλοι αυτοί δεν δίνουν συγχωροχάρτι σε αντιδημοκρατικές πρακτικές με αντάλλαγμα …το fuel pass! Δεν λένε «δε βαριέσαι πάντα γίνονταν παρακολουθήσεις, γιατί να ασχοληθώ», όπως προσπαθούν να μας πείσουν ορισμένοι…

Όσο για τις δημοσκοπήσεις και τις εταιρείες που τις κάνουν; Κάποιος θα πρέπει να τους θυμίσει ότι σκοπός των δημοσκοπήσεων είναι να «μετρούν» τις απόψεις της κοινής γνώμης κι όχι να την διαμορφώνουν. Κάποιες εταιρείες τα έχουν μπερδέψει και αυτό προκύπτει από τις παταγώδεις αποτυχίες τους σε προβλέψεις εκλογικών αποτελεσμάτων. 

Αυτά προς το παρόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: