Τρίτη, Αυγούστου 23, 2022

Ελλάς , Θρησκοληψία, Διαφθορά , Πατριδοκαπηλία, Οικογενειοκρατία: Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία!

 

Ο “πολυπράγμων” Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κων/νος Τασούλας

Ο κύριος Κώστας Τασούλας, πρόεδρος της Βουλής είναι ένας κομματάνθρωπος με όλη την σημασία της λέξης.

Δεν αφήνει κανένα φίλο του παραπονεμένο. Ειδική μεταχείριση όμως είχε και έχει ο Κωνσταντίνος Δαλαγγέλης, πτέραρχος εν αποστρατεία με καταγωγή από τα Γιάννενα.

Ο κύριος Δαλαγγέλης ακολουθεί τον κ. Τασούλα ακόμη και όταν πάει στην τουαλέτα.

Έτσι τον συναντούμε να είναι διευθυντής του Γραφείου  του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης, όταν ο κ. Τασούλας στην κυβέρνηση Καραμανλή είχε αυτή τη θέση.

Στη συνέχεια, όταν ο κ. Τασούλας αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, ο κ Δαλαγγέλης υπηρετεί ως Διευθυντής του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ.

Όταν ο κ. Τασούλας γίνεται υπουργός Πολιτισμού, ο πτέραρχος γίνεται διευθυντής του γραφείου του.

Ακολουθούν τα μαύρα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ανιχνεύουμε που βρισκόταν ο κ. Δαλαγγέλης, αν και είμαστε βέβαιοι  ότι θα απασχολούνταν στο βουλευτικό του γραφείο στην Αθήνα.

Η ΝΔ έρχεται το 2019 και πάλι στα πράγματα και ο κ. Τασούλας γίνεται Πρόεδρος της Βουλής.

Τι απογίνεται όμως ο κύριος Πτέραρχος; Αν και ακούγεται σαν ανέκδοτο να διοριστεί ένας πτέραρχος στη Βουλή, ο πολυπράγμων κ. Τασούλας καταστρατηγώντας τον σχετικό νόμο, που ορίζει ότι ο Ειδικός Θεματικός Γραμματέας της Βουλής προέρχεται, κατά προτεραιότητα, από το προσωπικό της Βουλής, τον διορίζει ειδικό θεματικό γραμματέα της βουλής με τριετή θητεία, γιατί έχει ειδικά προσόντα, με αρμοδιότητες την εποπτεία της Μονάδας Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης και Πολιτικής Προστασίας (Π.Σ.Ε.Α.), την συνεργασία με το τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Βουλής σε θέματα τακτοποίησης και ολοκλήρωσης του περιουσιολογίου της Βουλής καθώς και την μέριμνα επί ζητημάτων ασφαλείας.

Την ημέρα που παραιτούνταν οι Δημητριάδης και Κοντολέων για το σκάνδαλο των υποκλοπών ο κ Δαλαγγέλης εξ Ιωαννίνων εθισμένος στις αξίες του επιτελικού κράτους, διορίζει την κόρη του, που είναι αρχιτέκτων, στην Βουλή, με απόφαση που υπογράφει ο εντιμότατος Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας. Οι αρμοδιότητες της κυρίας Δαλαγγέλη  είναι η επίβλεψη στην εκπόνηση μελετών, καθώς και στην επίβλεψη ή εκτέλεση έργων σε κτίρια της Βουλής, η ασφάλεια των οποίων αποτελεί αρμοδιότητα του πατρός της!

Η αριστεία στην αποθέωσή της…

Δεν υπάρχουν σχόλια: