Τρίτη, Αυγούστου 16, 2022

Πολιτικά ερπετοειδή

Σάκης Μουμτζής : ο μοναδικός για την αχρειότητά του "διανοούμενος" της συμφοράς , το πιο σιχαμερό από τα φανερά  "τρολ" που έχει στη δούλεψή του ο Μητσοτάκης . 

Επικεφαλής όλων εκείνων των υπανθρώπων που αρνούνταν κάθε ανθρωπιστική βοήθεια στους Σύρους μετανάστες, που είχαν εγκλωβιστεί στη νησίδα του Έβρου, ακολουθούσε την κυβερνητική γραμμή περί μη ύπαρξης νεκρού κοριτσιού από τσίμπημα σκορπιού και κατηγορούσε για fake news  όσους/ες ισχυρίζονταν για το αντίθετο.

Δείτε παρακάτω το χθεσινό ειρωνικό Tweet  του σαλεμένου αυτού τύπου  , που αποδεικνύει πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος όταν τα κριτήριά του διαπνέονται αποκλειστικά από εμπάθεια και τυφλό φανατισμό κατά των πολιτικών του αντιπάλων.



Tweet

"Χρόνια πολλά στη μικρή Μαρία του Έβρου που νεκραναστήθηκε, χρόνια πολλά στον σκορπιό που τη δάγκωσε, καθώς οι ψυχούλες τον βάφτισαν Παναγιώτη και χρόνια πολλά στον πραγματικό σκορπιό, την αγαπημένη μας τη Μαρία τη Ζαχάροβα."
 
 
ΥΓ2. Φυσικά, ο ερπετοειδής αυτός άνθρωπος  , σήμερα δεν έγραψε λέξη, για να ψελλίσει έστω ότι έκανε λάθος σχετικά με τη νεκρή Μαρία, όταν έμαθε τις δηλώσεις του Μηταράκη, που παραδέχτηκε ότι η Μαρία ήτα νεκρή και ζήτησε από τις τουρκικές  αρχές  να αναζητήσουν το κορμάκι της , για να ταφεί με αξιοπρέπεια .

ΥΓ 2

Την σκυτάλη της χυδαιότητας πήρε το ακροδεξιό ερπετοειδές  και  αντιπρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας Φαήλος Κρανιδιώτης, που  με με αλλεπάλληλες αισχρές αναρτήσεις ειρωνεύθηκε  τον... δήθεν θάνατο του 5χρονου παιδιού.

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει...kranidiotis twitter


Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...