Δευτέρα, Δεκεμβρίου 27, 2021

Ναι, με τον Πολάκη, αν είναι να σωθούν ζωές!

Παύλος Πολάκης | Alfavita

Ας προκαλεί τα πολιτικά και δημοσιογραφικά τρολ ο Παύλος Πολάκης. Αρκεί να σώζονται ανθρώπινες ζωές. Διευρύνονται τα κριτήρια για τη χορήγησή τους μετά τα “αστραπόβροντα” του πρώην αν. Υπουργού Υγείας! Νέες οδηγίες της Μίνας  Γκάγκα προς τους γιατρούς...


Μπορεί να έδωσε πάλι την ευκαιρία στους ορκισμένους εχθρούς του, να τον κρεμάσουν στα μανταλάκια, μετά την οργισμένη ανάρτηση της περασμένης Παρασκευής με την οποία καλούσε το Υπ Υγείας να αλλάξει άμεσα το απαράδεκτο πρωτόκολλο χορήγησης μονοκλωνικών και να δοθούν άμεσα σε ασθενή που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρόδου, αλλά … σημασία έχει ότι εισακούστηκε και σώθηκαν ανθρώπινες ζωές χάρη στην παρέμβασή του!

Επισημάνσεις στις νέες οδηγίες για τη χορήγηση μονοκλωνικών σε ασθενείς με κορωνοϊό έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα

Με ανάρτησή της στο Twitter, σημειώνει ότι τα κριτήρια έχουν διευρυνθεί από την επιτροπή με αποτέλεσμα τα μονοκλωνικά να μπορούν να χορηγηθούν τόσο σε νοσηλευόμενους όσο και μη νοσηλευόμενους ασθενείς με ήπια-μέτρια νόσο.

«Για τους συναδέλφους μου γιατρούς που θέλουν να συνταγογραφήσουν μονοκλωνικά αντισώματα για ασθενείς με covid-19: Τα κριτήρια έχουν διευρυνθεί από την επιτροπή και χορηγούνται τόσο σε νοσηλευόμενους όσο και μη νοσηλευόμενους ασθενείς με ήπια-μέτρια νόσο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συνταγογράφηση είναι να υπάρχει αναρτημένο το μοριακό τεστ στο μητρώο covid» υπογραμμίζει.

– Διαβάστε: “Βροντερή” δικαίωση Πολάκη! Τροποποίησαν το πρωτόκολλο και έδωσαν μονοκλωνικά στον πατέρα της Δημάρχου Σύμης μετά την οργισμένη ανάρτηση! Μήνυμα σε τρολ ένθεν … κακείθεν: «Μην μου κάνετε μαθήματα Ιατρικης .Την ασκώ διαρκώς».

Με πληροφορίες από topontiki.gr

Πολάκης κατά Πλεύρη: Και δεύτερος ασθενής δεν παίρνει μονοκλωνικά αντισώματα! – «Όλη η ευθύνη πάνω σου»!

Νέα επίθεση προς τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη εξαπολύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, τονίζοντας πως μετά το αρχικό περιστατικό, υπάρχει και δεύτερος ασθενής με κορωνοϊό ο οποίος δεν μπορεί να λάβει μονοκλωνικά αντισώματα καθώς τον πετάει η πλατφόρμα εκτός.

Όπως γράφει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας με τον ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για ασθενή με χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων. «Στις 21/12 η πλατφόρμα δεν τον δέχονταν γιατί η νόσος του δεν ήταν στις ενδείξεις», λέει ο κ. Πολάκης αναρωτώμενος «Ποιος φαεινός «επιστημονικος»εγκέφαλος άφησε τους βαρείς ΧΑΠιτες εκτός ένδειξης μονοκλωνικων;».

Στην συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση λέγοντας πως το συγκεκριμένο πρωτόκολλο υπάρχει γιατί κατ επιλογή «φέρατε μόνο 2000 και τα δίνετε με το σταγονόμετρο για να μην φανεί η έλλειψη!».

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης καλούσε το βράδυ του Σαββάτου τον Θάνο Πλεύρη να δώσει έγκριση προκειμένου την επόμενη ημέρα το πρωί τα μονοκλωνικά αντισώματα να βρίσκονται στα Χανιά.

Κλείνοντας δε, καλούσε τον υπουργό Υγείας να μην πάει σε ρεβεγιόν εάν δεν έλυνε το συγκεριμένο θέμα. «Όλη η ευθύνη είναι πάνω σου και στην ‘επιτροπή των λοιμωξιολογων’», γράφει.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ!!! «Υπουργέ Υγειας»
 
2ος Ασθενης ζητάει μονοκλωνικά και τον ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ σας!!!
Όνομα ΜΑΝΤΑΚΑΣ,προχωρημένη ΧΑΠ με οξυγονοθεραπεία στο σπίτι ,νοσηλεύεται τώρα στο νοσοκομείο Χανιων με λοίμωξη κοβιντ!
Στις 21/12 η πλατφόρμα δεν τον δέχονταν γιατί η νόσος του ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ!!!
(Ποιος φαεινός «επιστημονικος»εγκέφαλος άφησε τους βαρείς ΧΑΠιτες εκτός ένδειξης μονοκλωνικων;Σε ποια άλλη χώρα ισχύει αυτό το πρωτόκολλο;; ΑΠΑΝΤΗΣΗ :αυτό συμβαίνει γιατί φέρατε μόνο 2000 και τα δίνετε με το σταγονόμετρο για να μην φανεί η έλλειψη!!!)
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: Σήμερα η πλατφόρμα ΔΕΝ τον δέχεται από το πρωί γιατί μάλλον έκλεισε πέντε μέρες από το πρώτο θετικό PCR.(βράδυ στις 20/12)
ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ!!
Τα μονοκλωνικά μπορούν να χορηγηθούν μέχρι την 7η-8η μερα από την ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ.
Δώστε ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ!!!
Τα στοιχεία από την κορη του που είναι Γιατρος στο νοσοκομείο Χανιων ,τρέχει από το πρωί και βρίσκει τοίχο !!!
Υγ1 ΚΑΛΩ τα ΜΜΕ των Χανιων να ΔΩΣΟΥΝ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!!
Υγ2 ΠΛΕΥΡΗ να μην πας σε ρεβεγιόν ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ!!!
Όλη η ευθύνη είναι πάνω σου και στην «επιτροπή των λοιμωξιολογων»
Υγ3 Γιώργο Μπεα ,διοικητή νοσοκομειου Χανιων: ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ!!
Παυλος Πολακης Βουλευτης Συριζα Χανιων πρώην αναπλ Υπ Υγειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...