Κυριακή, Δεκεμβρίου 26, 2021

ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ : Η πρόβλεψή του για τη μετάλλαξη Όμικρον και η πιο πρόσφατη θεωρία συνωμοσίας εναντίον του, που τον σχετίζει με την Όμικρον

 Μπιλ Γκέιτς: Δραματική προειδοποίηση για την μετάλλαξη Όμικρον - «Ίσως  μπαίνουμε στο χειρότερο κομμάτι της πανδημίας»

Μπιλ Γκέιτς: Έρχεται το χειρότερο κύμα της πανδημίας

Τον προβληματισμό του για τη μετάλλαξη Όμικρον εκφράζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο αμερικανός μεγιστάνας, Μπιλ Γκέιτς, τονίζοντας ότι την ώρα που όλοι θεωρούσαμε, ότι η ζωή επιστρέφει στα φυσιολογικά επίπεδα, όλα δείχνουν, ότι εισερχόμαστε στη χειρότερη φάση της πανδημίας.

«Η μετάλλαξη Όμικρον θα χτυπήσει την πόρτα όλων μας. Οι στενοί μου φίλοι το έχουν τώρα και έχω ακυρώσει τα περισσότερα σχέδια των διακοπών μου», αναφέρει στην ανάρτησή του, προσθέτοντας ότι η μετάλλαξη Όμικρον εξαπλώνεται ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο ιό στην ιστορία.

«Το μεγάλο άγνωστο είναι πόσο άρρωστο σε κάνει η Όμικρον. Πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη, μέχρι να μάθουμε περισσότερα για αυτό. Ακόμα και αν η σοβαρότητά της σε σχέση με τη Δέλτα είναι πολύ λιγότερη, θα είναι το χειρότερο κύμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, επειδή είναι τόσο μολυσματική η μετάλλαξη», δήλωσε ο Γκέιτς και πρόσθεσε:

«Αν υπάρχουν καλά νέα εδώ, είναι ότι η Όμικρον κινείται τόσο γρήγορα, που μόλις γίνει κυρίαρχη σε μια χώρα, το κύμα εκεί θα διαρκέσει λιγότερο από 3 μήνες. Αυτοί οι λίγοι μήνες μπορεί να είναι κακοί, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω, ότι αν κάνουμε τα σωστά βήματα, η πανδημία μπορεί να τελειώσει το 2022. Ξέρω ότι είναι απογοητευτικό να μπαίνουμε σε μια άλλη περίοδο διακοπών με τον COVID να πλανάται από πάνω μας. Αλλά δεν θα είναι έτσι για πάντα. Κάποτε η πανδημία θα τελειώσει και όσο καλύτερα φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει αυτή η ώρα».

****************************

Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ "ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ  ΓΙΑ ΤΗ  "ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΜΙΚΡΟΝ"

https://akm-img-a-in.tosshub.com/indiatoday/images/bodyeditor/202112/pic_1_5-1200x998.jpg?4ff8Z5TsYITfsoC.SBcbFQcXl0dwWeQa

Θεωρίες συνωμοσίας: Γνώριζε ο Μπιλ Γκέιτς για τη μετάλλαξη Όμικρον από το 1999;...

INDIA TODAY FACT CHECK /Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ INDIA TODAY

Fact Check: Bill Gates creating 'Omicron' video game in 1999 ...

Bill Gates creating ‘Omicron’ video game in 1999 adds to the long list of conspiracy claims
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
 
ClaimBill Gates had created a video game called “Omicron” in 1999. The game was about demons pretending to be humans and harvesting their souls. Is it mere coincidence that the same variant is ravaging humankind in 2021? ConclusionThis is yet another conspiracy theory.
 The actual name of the video game was “Omikron: The Nomad Soul”. It was created by a French video game developer and not by Gates or Microsoft.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...