Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2020

Ραδιο-φονίες στο βασίλειο του Ζούλα

 

Κόβουν τους "ανεπιθύμητους" από το Kosmos 93.6



Η πρώτη απόφαση του νέου διευθυντή του Kosmos 93.6, Λεωνίδα Αντωνόπουλου,Οι επιλογές του Λεωνίδα Αντωνόπουλου για το 2015 - Mix Grill: Μουσική,  Συναυλίες, Θέατρο, Cinema (greek) 41323 ήταν το κόψιμο εκπομπών με “ανεπιθύμητες θεματολογίες”. Εκτός σταθμού βρίσκεται ο Γιώργος Μαρκάκης που παρουσίαζε τη μεταμεσονύχτια εκπομπή “Οδική Βοήθεια” στο Kosmos με προϋπηρεσία 30 ετών στις ραδιοφωνικές εκπομπές και με βαθιά εξειδίκευση στην παγκόσμια μουσική και τις νέες τάσεις..https://webradio.ert.gr/wp-content/uploads/2019/01/LE7_9166-300x200.jpg

Επίσης, ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος έκοψε σήμερα την κοινή εκπομπή των Γιώτας Κοτσέτα και Δήμητρας Κακαουνάκη υπό τον τίτλο “Alone Together” η οποία μεταδιδόταν τα μεσημέρια στο Kosmos, με κοινωνικό και αντιφασιστικό λόγο.

Η Γιώτα Κοτσέτα θα υπάρχει πλέον μόνο τα Σαββατοκύριακα και η Δήμητρα Κακαουνάκη ως τα Χριστούγεννα θα έχει εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται τα μεσάνυχτα.Δήμητρα Κακαουνάκη & Γιώτα Κοτσέτα, από τι φτιάχνεται ο Kόσμος της εκπομπής  σας; | Athens Voice

Είναι το δεύτερο κρούσμα στη Ραδιοφωνία, μετά τη διακοπή συγκεκριμένων εκπομπών στο Δεύτερο που αποφάσισε η Μαρία Κοζάκου Μαρία Κοζάκου:"Η Ελευθερία τα πήγε περίφημα" | news-piper.blogspot.gr προκαλώντας επίσης την αντίδραση των ακροατών.

Τις αποφάσεις για τα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ λαμβάνει ο Φώτης Απέργης, Ο Φώτης Απέργης στο τιμόνι της Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ - Ειδήσεις - νέα - Το  Βήμα Onlineδεχόμενος χωρίς αντίδραση   τις εισηγήσεις των δύο στελεχών, που επελέγησαν πρόσφατα από τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Αποδεκτές αντιθέτως, στο Kosmos είναι οι εμπαθείς  απόψεις που εκφράζει ο Προκόπης Δούκας, στην πρωινή ζώνη, ένας από τους καθημερινούς υβριστές του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίον τρέφει άσβεστο μίσος. Το μίσος αυτό δείχνει αδιάλειπτα σε κάθε εκπομπή του από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, χωρίς κανείς από τους επικεφαλής της ΕΡΤ τότε να ασκήσει λογοκρισία . Εκτός αυτού ο Προκόπης Δούκας αρθρογραφεί ανελλιπώς στην  Athens Voice  από το 2004 , αν αυτό δείχνει κάτι και για το πολιτικό του στίγμα.

Προκόπης Δούκας - Enimerosi24

Ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος εκτιμάει αυτού του είδους την μουσική εκπομπή στο Kosmos, και μαζί με το Γιάννη Δημητριάδη Γιάννης Δημητριάδης | ΕΡΤ WebRadioαποτελούν τους “αμετακίνητους” του κρατικού ραδιοφώνου.

Ο Κ. ΖούλαςΖούλας και Γαμβρίτσιος στο τιμόνι της ΕΡΤ- Τσιόδρας στο Γραφείο Τύπου του  Πρωθυπουργού | in.gr είχε δεσμευτεί πως στην ΕΡΤ θα ακούγονται όλες οι φωνές, υπό την προϋπόθεση να είναι "δικά μας παιδιά", γι΄αυτό  το "μαχαίρι" των εκκαθαρίσεων  ξεκίνησε με τους "ανεπιθύμητους" και οι "κοσμοπολίτες"  δεν δίνουν λόγο πλέον σε  κανένα.

Και έπεται συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...