Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2020

«Όσοι μπαίνουν πια στις ΜΕΘ, δεν βγαίνουν»!

 Συγκλονίζει νοσηλεύτρια σε κλινική COVID: Πλέον δεν βλέπουμε ασθενείς να  βγαίνουν από τις ΜΕΘ - ΒΙΝΤΕΟ

Κορονοϊός - Νοσηλεύτρια του «Σωτηρία»: «Όσοι μπαίνουν πια στις ΜΕΘ, δεν βγαίνουν»!

«Οι περισσότεροι στις ΜΕΘ είναι άνθρωποι που δεν πίστευαν στον κορονοϊό» λέει η νοσηλεύτρια του νοσοκομείου «Σωτηρία», Ειρήνη Μικροβασίλη.

Συγκλονίζει η περιγραφή της νοσηλεύτριας Ειρήνης Μικροβασίλη που εργάζεται στην Κλινική COVID του Νοσοκομείου «Σωτηρία», η οποία τονίζει πως είμαστε αντιμέτωποι με έναν αόρατο εχθρό και προσθέτει ότι νοσηλευτές και οι γιατροί σε κλινικές Covid είναι αντιμέτωποι και με έναν άλλο εχθρό, όπως είπε, την κοινωνία.

«Δεν μας σέβονται, έχουμε και εμείς οικογένεια, έχω να δω την μητέρα μου 9 μήνες. Όποιος δεν τηρεί τα μέτρα δεν σέβεται και το προσωπικό των νοσοκομείων. Οι περισσότεροι που έφθασαν στις μονάδες, ήταν αυτοί που δεν πίστευαν. Μιλάμε με τους συγγενείς, γιατί όταν φθάνουν σε εμάς, είναι πολύ βαριά. Τώρα πλέον δεν έχουμε δει κάποιον να βγαίνει. Ο ιός είναι επιθετικότατος» είπε μιλώντας στο Mega.

Εξήγησε ακόμη ότι οι ηλικίες των νοσηλευομένων με κορονοϊό είναι 45 με 85, και ότι υπάρχουν νεότεροι άνθρωποι σε σχέση με τον Ιούνιο που δεν ξέρεις πως αντιδρά ο οργανισμός. Ανέφερε ακόμη ότι τα κρεβάτια στις κλινικές για τον κορονοϊό είναι μονίμως γεμάτα. «Όποιος δε σέβεται τα μέτρα, δεν σέβεται και το υγειονομικό προσωπικό που δίνει αγώνα», υπογράμμισε.

Για τις μάσκες για τον κορονοϊό και όσους αρνούνται να τις χρησιμοποιούν, υποστήριξε πως «δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δεν θέλω».

Δήλωσε ακόμη ότι είναι η πρώτη φορά που η ίδια φοβάται για τη ζωή της και την οικογένειά της. «Όταν γυρνάω στο σπίτι, κάνω το σταυρό μου και πριν φύγω από αυτό. Έχω ξεπεράσει κάθε ταμπού, βγαίνω στη βεράντα και ξεντύνομαι, είναι απαγορευτικό να ξεντυθώ μέσα. Θεωρούμε ότι είμαστε βρώμικοι. Τα αερίζουμε και μετά πάνε για πλύσιμο. Έχω δύο αγόρια, 10 και 12 ετών, ο μικρός κλαίει όταν φεύγω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ATZENTA : Aύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη

  Τι θα γίνει στο Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη ...