Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2020

Στη χώρα με τα χίλια προβλήματα όπου οι Πετσωμένοι παπαγάλοι των Μίντια κρώζουν ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

 


Έντονη αποστροφή του κόσμου προς τα συστημικά ΜΜΕ


Η ενημέρωση και η δημοσιογραφία στη χώρα μας ζουν πραγματικά πρωτόγνωρες στιγμές. Η μεγάλη πλειοψηφία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης λειτουργούν – μετά και τη επιδότηση που έλαβαν με τη λίστα Πέτσα (από την οποία υπενθυμίζουμε απουσίαζε το altsantiri.gr) – περισσότερο ως «σωματοφύλακες» της κυβέρνησης παρά ως μέσα μετάδοσης είδησης.

Δεν κάνουν πραγματικό ρεπορτάζ, αποσιωπούν τις αντικυβερνητικές φωνές, δεν ασκούν κριτική στα κακώς κείμενα και γενικώς δεν παρουσιάζουν τι ακριβώς συμβαίνει στο βωμό της ωραιοποίησης της πραγματικότητας που επιθυμεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του.

Εν ολίγοις, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα κάνει όλα καλά.

Αλλά αφού τα κάνει όλα καλά γιατί τα αποτελέσματα σε όλους, στην κυριολεξία, τους τομείς δεν τη δικαιώνουν;

Φανταστείτε δηλαδή να μην τα έκανε και όλα καλά αυτή η κυβέρνηση τι θα γινόταν.

Ο κόσμος, όμως, έχει αρχίσει και καταλαβαίνει για τα καλά τι ακριβώς συμβαίνει με τα ΜΜΕ από την 7η Ιουλίου 2019 και μετά και πλέον έχει αρχίσει κι αντιδρά. Αυτό φαίνεται καθημερινά στα social media και κυρίως στο twitter, όπου οι χρήστες βάζουν καθημερινά στο «στόχαστρό» τους τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους.

Όταν αυτό το φαινόμενο της αντίδρασης και της αγανάκτησης του κόσμου προς τα συστημικά ΜΜΕ γιγαντώσει, γιατί θα γιγαντώσει, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Take My Life/Η ζωή μου είναι στα χέρια σου (1947): μια καλογυρισμένη αγγλική ταινία νουάρ

Ένας άντρας που κατηγορείται άδικα για τη δολοφονία μιας πρώην φίλης πρέπει να βασιστεί στη σύζυγό του για να κάνει το ντετέκτιβ και να βρει...