Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2015

Το χαρτονόμισμα που οδηγεί στην εξόντωση των αδυνάμων;

"Κοιτάζοντας το τοπίο των ευρωπαϊκών τραπεζογραμματίων, εντυπωσιάζομαι από την έλλειψη ρεαλισμού. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των πέντε τελευταίων ετών, η κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας έχει προκαλέσει βία και κοινωνική οπισθοδρόμηση. Αποφάσισα να συγχωνευθούν τα δύο αυτά στοιχεία".
Αποτέλεσμα εικόνας για greek artist stefanosΡήση του   έλληνα καλλιτέχνη Stefanos Τzivopoulos* στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα designboom. Ο Stefanos  διατυπώνει καλλιτεχνικά την άποψη ότι η παγίδευση της χώρας σ΄ένα νόμισμα που σχεδιάστηκε από τους ισχυρούς της Ευρώπης (βλ. Γερμανία και δορυφόρους της) συνέβαλε στη χρεοκοπία της και  οδηγεί το λαό της   στην απόλυτη δυστυχία.
http://i.huffpost.com/gen/2630230/thumbs/n-BILLET-EUROS-GRCE-large570.jpg001
 
 003
***************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...