Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2009

Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ"

_______________________

ΡΕ ΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ...

ΑΝΘΙΜΟΙ,
ΖΟΥΡΑΡΗΔΕΣ,
ΓΙΑΝΑΡΑΔΕΣ,
ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΙ,
ΚΑΝΕΛΗΔΕΣ,
ΠΑΤΟΥΛΙΔΗΔΕΣ,
ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ,
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ ,
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ,
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΙ,
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΙ,
ΓΚΙΟΥΛΕΚΕΣ,
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΔΕΣ....

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΥΜΝΗΤΕΣ
ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ,

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,
ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,
ΒΡΟΜΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΕΣ,
ΚΥΡΙΛΕΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ,
ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ,
ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ,
ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ,
ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,
ΝΑΡΚΙΣΣΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ,

ΟΣΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙ
(ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ)
ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΝΕΒΑ
ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ...

...ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !
Η ΑΠΑΘΕΙΑ, Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ
ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΩΝ.

ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟ
ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και έτσι τελικά ο Δήμος Κομοτηνής διοικείται, από τον ρεμπέτ-ασκέρ, του μάνατζερ
Στυλιανίδη και του ιπποκόμου του κ. Κοτσάκη.

Para veren duduk oinar

-Ο τεκτονισμός είναι γνωστική παραθρησκεία με πολιτικές και οικονομικές επιρροές.
Η μυστική δραστηριότητα του τεκτονισμού στην Ελλάδα, ασκεί επιρροή των μασόνων στην ελληνική κοινωνία ποικιλοτρόπως. Ο τεκτονισμός διατηρεί τη φήμη, ότι βρίσκεται πίσω από κάθε πολιτική, κοινωνική, οικονομική ή άλλη δραστηριότητα.
Η καλυμμένη φιλανθρωπία είναι ένα από τα μέσα που χρησιμοποιεί ο τεκτονισμός, για να διυσδύσει στα χαμηλότερα ευάλωτα στρώματα της κοινωνίας, όταν προγραμματίσει την κατάληψη της εξουσίας.

ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
-Μετα τη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2004, η «Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Κομοτηνής», ενισχύεται οικονομικά από την Μασονική Στοά «Κάβειροι» της πόλης μας. Η «αδελφή» πρόεδρος της Φιλοπτώχου κ. Νίκη Μουστάκα, με τα χρήματα του Μαμωνά, για δύο χρόνια με την καθοδήγηση του Μεγάλου Δασκάλου της μασονικής στοάς «Κάβειροι», αναπτύσσει μια παράξενη φιλανθρωπική δραστηριότητα, επισκεπτόμενη οικισμούς αθιγγάνων, γηροκομεία, το ΚΑΠΗ, τους παλινοστώντες πρόσφυγες, δηλαδή τις ποιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
-Οι «Αδελφοί» της μασονικής στοάς «Κάβειροι» της Κομοτηνής, δεν μπορούσαν να κάνουν «αγαθοεργίες», αφού δεν είχαν κάποιο θεσμικό ρόλο στην κοινωνία, εξ’ άλλου η όποιαδήποτε δραστηριότητα του τεκτονισμού είναι μυστική και απόκρυφη.

-Εν τω μεταξύ πρόσωπα, που εμφανίσθηκαν από το πουθενά στον πολιτικό στίβο (Κοτσάκης Παράσχου, 81 τον αριθμό είναι οι «Αδελφοί» της στοάς «Κάβειροι»), κινούνται παρασκηνιακά για να καταλάβουν τον Δήμο Κομοτηνής. Στόχος τους ήταν ο δυναμικός δήμαρχος κ. Τάσος Βαβατσικλής, και αυτά γινόταν κατά εντολή του κ. Ευριπίδη Στυλιανιδης και της ΝΔ Στις εκλογές του 2007 εκλέχθηκε με μηδαμινή διαφορά ο Στυλιανίδης από τον κ. Ιλχάν, η κάλπη ήταν γκαστρωμένη, δυσκολεύτηκε να ξεγεννήσει. Έτσι δεν είναι Νομάρχη κ. Γιαννακίδη; Ο Νομάρχης κ. Άρης Γιαννακίδης, δεν τους ενδιέφερε, εξ άλλου είχε δηλώσει υποταγή στα κελεύσματα της ΝΔ και του κ. Στυλιανιδη.
-Και τούτο το σχολιάζουμε γιατί:
1) Πλησιάζοντας, οι εκλογές του 2004, ο Νομαρχης Ροδόπης κ. Γιαννακίδης, διακήρυττε, ότι είχε αφήσει την κομματική ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ που ήταν μέλος στο σπίτι του κτλ. Τι σημαίνει αυτό; Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!
2)Κατά την προεκλογική επίσκεψη του κ. Κώστα Καραμανλή τον Φεβρουάριο του 2004 στην Κομοτηνή, ο οικοδεσπότης Νομάρχης κ. Γιαννακίδης, εντός της αίθουσας τελετών της Νομαρχίας, όπου πραγματοποιήθηκε η πολιτικά συγκέντρωση της ΝΔ, προσφωνώντας τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιο πρωθυπουργό είπε:
- Θα χαρώ ιδιαίτερα κ. Καραμανλή, την επομενή φορά που θα επισκεφθείτε τον νομό μου! να σας υποδεχθώ στον ίδιο χώρο ως πρωθυπουργό. Ακόμη ο κ. Γιαννακίδης περιμένει να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό.
Όταν ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και εν δυνάμει πρωθυπουργός,
κ. Γιώργος Παπανδρέου, προεκλογικά επισκέφθηκε την Κομοτηνή, ο κ. Γιαννακίδης, κρύφτηκε. Δεν γνωρίζουμε αν φιλοξενήθηκε στην στοά, ισχύει το άβατο, όπως στο Βατοπέδιο, και ο κ. Γιαννακίδης γνωριζει το άβατο άριστα από τον ηγούμενο Εφραίμ.
ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ 2005

-Φθάνουμε στο 2005, ο Δήμος Κομοτηνής είναι δημιουργικός, σε όλους τους οικισμούς, και στις γειτονιές της Κομοτηνής, εκτελούνται μεγαλόπνοα έργα, αποχέτευσης, πεζόδρομοι, δενδροφυτεύσεις, έργα κοινωνικής πρόνοιας και πολλά άλλα που εξυπηρετούν τον δημότη, εκπονούνται μελέτες, τα οικονομικά του δήμου πηγαίνουν άριστα, όπως ανέφεραν οι εγκυρότερες εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας. Τα οικονομικά στοιχεία τα αξιολογούσαν τα συναρμόδια υπουργεία, κυβερνούσε η ΝΔ.
-Και ξαφνικά, «εν αιθρία του πολιτικού καιρού», ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δάμων Δαμιανός, τον Σεπτέμβριο του 2005 επισκέπτεται το Αμερικανικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσ/νίκη, μετά από πρόσκληση του κ. Προξένου.
Κατά την διήμερη επίσκεψη του, στο Προξενείο των ΗΠΑ, τον συνόδευε, ο γνωστός για τις θέσεις του Ιμάμης-δημοσιογράφος κ. Ντεντέ.
-Τον Νοέμβριο του 2005, όντας Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Δαμιανός ανακοινώνει την υποψηφιότητά του, ως Δημάρχου στις επικείμενες εκλογές του 2006.
Το ίδιο χρονικό διάστημα, εργαζόταν ως συντάκτης στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ».
Σημαία της προεκλογικής του καμπάνιας, έκανε τα δήθεν σκάνδαλα της ΔΕΥΑΚ.
Αρκετά έργα της ΔΕΥΑΚ, κατασκέυασε η «Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Ορίων», συμφερόντων των ιδιοκτητών της εφημερίδας «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»!!!!!!!
-Στην αχταρμά πολιτική κίνηση του κ. Δαμιανού, προστέθηκε και ο γωστός για τις καθοδηγούμενες από πολλά κέντρα εξουσίας (σχεδόν είναι τα ίδια με του κ. Ντεντέ),
ιδεολογικές του θέσεις ο Θεολόγος-δημοσιογράφος κ. Συμεών Σολταρίδης. Και ως συνεργάτης της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ», σχολίαζε ταακτικά τον Δήμαρχο κ. Τάσο Βαβατσικλή, και την Δημοκρατική Παράταξη της «ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ».
Επίσης και ο έτερος Θεολόγος-Δημοσιογράφος, κ. Σακελλίων, γνωστός από την καθοδηγούμενη «αμειβόμενη» προβοκάτσια που έκανε μέσα από την εφημερίδα ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», την Άνοιξη του 2005 ή του 2006, σχετικά με την νομοθετημένη από το Ελληνικό Κοινοβούλιο εκδήλωση εις ανάμνηση της προσφυγιάς των Ποντίων.
Οαί και αλλοίμονο αν μπλέξεις με παπα-δημοσιογραφία, ούτε ο Μαμωνάς, είναι σε θέση να τα βγάλει πέρα. (para veren duduk .......). Αυτού του τύπου ίντρικες θυμίζουν την κινηματογραφική ταινία του Ουμπέρτο Έκο «ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ»!!!!!!

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

-Γίνονται οι εκλογές το 2006, την πρώτη Κυριακή ο συνδυασμός του Δημάρχου κ. Βαβατσικλή λαμβάνει 41.00%, του κ. Κοτσάκη 37.00%, του Κ. Μαρούδα 15.70%, και του κ. Δαμιανού 6.70%. Η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» δεν εκλέγεται για 1.5 εκατοντάδα ψήφων.
-Στις επαναληπτικές εκλογές την δεύτερη Κυριακή, ο συνδυασμός του κ. Κοτσάκη λαμβάνει 52.50% και του Δημάρχου κ. Τάσου Βαβατσικλή 47.50%. Αντιστράφηκε το εκλογικό αποτέλεσμα, μα την εντολοδόχα αμέριστη συμπαράσταση του κ. Δαμιανού.
Ο ίδιος είχε δηλώσει στον τοπικό τύπο, ότι για να ανταπεξέλθει στα προεκλογικά έξοδα, χρηματοδοτήθηκε, από «κάποιους» Αθηναίους. Ο νωών νωήτω.
Χωρίς προσυμφωνημένα ανταλλάγματα, κανένας φορέας, αδελφός ή ξάδερφος, δεν χρηματοδοτεί αποστάτες και νενέκους της Δημοκρατικής Παράταξης, τα παραδείγματα πολλά και εξακριβωμένα.
-Και έτσι, σήμερα τελικά ο Δήμος Κομοτηνής διοικείται, από τον συνδυασμό Ρεμπέτ-Ασκέρ με μάνατζερ τον κ. Στυλιανίδη και ιπποκόμο του τον κ. Κοτσάκη.
Σε αυτόν τον συνδυασμό συμμετέχουν, εκπρόσωποι της μασονικής στοάς «Κάβειροι», και μεταξύ αυτών συνειδητός βασανιστής της στρατιωτικής χούντας του 1967, μέλος της περίφημης χουντικής Συμβουλευτικής Επιτροπής των πραξικοματικών Παπαδόπουλου και Ιωαννίδη, ξενόφερτους εσωτερικούς μετανάστες, και άλλα τινά ακροδεξιά μιάσματα, ανίκανα να προσφέρουν στην πόλη μας.
-Τον Ιανουάριο του 2007, η νέα δημοτική αρχή ορκίζεται στον μαμωνά, και midesiz ριψάσπιδες και νενέκοι της δημοκρατικής παράταξης εισπράτουν πλουσιοπάροχα karsilik (antallagmata) σε είδος……..
-Ανάλογα με τα προσόντα τους και την προσφορά τους στις εκλογές. Έτσι διορίζεται η κόρη του ριψάσπιδα στον Δήμο, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις η αγορά ακινήτου του Ιμάμη-δημοσιογράφου, ο Θεολόγος-Δημοσιογράφος αναλαμβάνει καθήκοντα ειδικού συμβούλου στο γραφείο του υπερνομάρχη, οι υπόλοιποι αναλαμβάνουν κερδοφόρες μπίζνες από τον Δήμο και την Περιφέρεια, τους χαρίζονται μπατακτσίδικα δάνεια, και άλλοι στελλουν στον εσαγγελέα την πρώην δημοτική αρχή για δήθεν ατασθαλίες. Η αλήθεια είναι …..ότι τις έπραξαν οι ίδιοι!!!!!!

-Τον ρόλο της προέδρου της Φιλοπτώχου, αμέσως μετά τις εκλογές, αναλαμβάνουν να στηρίξουν ανοιχτά ο κ. Κοτσάκης και ο κ. Παράσχου, είναι πλέον θεσμικοί παράγοντες, εξέρχονται στο φώς, και παριστάνοντας τον Φραγκίσκο της Ασσίζης, και την Μητέρα Τερέζα, πριφέρονται «ανά τάς οδούς και τις ρήμες» διανέμοντας ευτελή δώρα, στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της περιοχής, προς άγραν μελλοντικών ψήφων.

Επιμέλεια: Laternaci Sefer usta –dansor Kara Fatme

ΣΣ. Αυτό το σχόλιο συντάχθηκε από την Ρωμιογύφτικη συντακτική ομάδα
χορεύοντας το βουλγαρικό τσιφτετέλι «Τσιγαρλίκι Malboro».
Σας το συστήνουμε να το απολάυσετε…..έξω ντέρτια και καϋμοί.
Ο Bolamos

Unknown είπε...

Την καλημέρα μου.,και λίγα λές.
εχω επιμείνει και επιμένω στο θέμα,ειμαι πολύ περίεργη πότε θα ακούσουμε μια εστω αναφορά για το θέμα στις ειδήσεις των οκτώ.
Η Κούνεβα ειχε την ατυχία να ειναι Βουλγάρα[θα μου πείς αν ηταν καθαραρίστρια ελληνίδα το ιδιο θάταν]και καθαρίστρια,οχι Μυλωνάς [επιδοτούμενος βιομήχανος]μήτε αυτοδημιούργητος Περικλής.

Sting είπε...

1. Προς Ρωμιογύφτικη συντακτική ομάδα:
Παλικάρια μου, τι να πω; Μένω άναυδος με όσα διαβάζω. Αν είναι αλήθεια όσα γράφετε, τότε τα έργα και οι ημέρες των δημοτικών σας ρεμπετόσκυλων αφορούν τον εισαγγελέα...
2. Προς taspa: Μπορούσαν να συλλάβουν τα τέρατα και τους "εργοδότες" τους μέσα σε λίγες ώρες, αλλά δεν το έκαναν. Γιατί; Γιατί σιωπούν;
Όσο δεν το κάνουν , τι άλλο να υποθέσει κανείς από το ότι δεν θέλουν να τους πιάσουν;
Όμως η κατακραυγή μας και ο αγώνας των συνειδητοποιημένων πολιτών δε θα τους αφήσουν να κουκουλώσουν την υπόθεση. Πρέπει να χάσουν τον ύπνο τους οι κουστουμαρισμένοι αλήτες των υπουργείων, της αστυνομίας και των καναλιών από την οργή μας.
Πρέπει να τρελαθούν από τις Ερινύες της δίκαιης οργής μας.
Να αποδοθεί δικαιοσύνη εδώ και τώρα!Θα είναι η ελάχιστη συγγνώμη έντεκα εκατομμυρίων Ελλήνων από μία ελεύθερη γυναίκα , που η αδιαφορία μας την κατάντησε φυτό...

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...