Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2009

ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ "ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ";

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΕΛΜΕ-Θ:


«ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ»
Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

11.30 π.μ., θέατρο "ΑΜΑΛΙΑ", Αμαλίας 71

(από την ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ της «ΤΕΧΝΗΣ»)

Σκηνοθεσία: Ελένη Δημοπούλου Σκηνικά- Κοστούμια-Φωτισμοί: Ρίτσαρντ Άντονυ Μουσική: Κώστας Βόμβολος Χορογραφία: Μέλπω Βασιλικού.

Διάρκεια παράστασης 1 ώρα και 15 λεπτά ( ένα διάλειμ
μα )

Η παράσταση τιμήθηκε από κοινό και κριτική και συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία Είναι ένα έργο γεμάτο περιπέτειες και μουσική, όπου τέσσερις νέοι-η Μαρδίτσα και τα τρία αδέλφια της-πασχίζουν να επιζήσουν και να κατακτήσουν την ευτυχία, μέσα από μεγάλους κινδύνους και δοκιμασίες, με μοναδικά όπλα το κουράγιο και την αγάπη.
Πρόκειται για μια πρωτότυπη παράσταση, μία μοναδική θ
εατρική εμπειρία για όλες τις ηλικίες, όπου οι αεικίνητοι ηθοποιοί αφηγούνται το παραμύθι και ταυτόχρονα το παίζουν, εκτελούν τα τραγούδια, πλάθουν μπροστά μας τα σκηνικά, κατεβαίνουν στην πλατεία και συνεργάζονται με τους θεατές.
Γενική είσοδος 9 Ευρώ.
Το εισιτήριο των παιδιών θα καλύψει η Γ΄ ΕΛΜΕ-Θ.

Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν το αργότερο έως το βράδυ της Τετάρτης 4 Φεβρουαρίου 2009 στο e-mail: gelmeth3@gmail.com και στα ΦΑΞ: 2310/215-552 και 229389.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, για το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου για το σκάνδαλο Novartis

  « Το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου σχετικά με την υποτιθέμενη σκευωρία για το σκάνδαλο Novartis, αποτελεί κόλαφο για όσους επιχείρησ...