Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2009

Νέα - Ειδήσεις-Νέα - Ειδήσεις-Νέα - Ειδήσεις

free myspace graphics :: myspace images :: myspace pictures free myspace layouts

Νέα - Ειδήσεις-Νέα - Ειδήσεις-Νέα - Ειδήσεις

 • Τελετή απονομής των βραβείων του 4ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού 2008

  Η Λογοτεχνική Ομάδα "Ιδεόπνοον" & το περιοδικό "Πνοές Λόγου & Τέχνης" σας προσκαλούν το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009 & ώρα 8:00μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης (Αθ. Διάκου & Mπουμπουλίνας 59) στην τελετή απονομής των βραβείων του 4ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού 2009.

 • Μουσείο για τη Γενιά του '30

  Το Μουσείο Μπενάκη και προσωπικά ο διευθυντής του Άγγελος Δεληβοριάς, προετοιμάζουν ένα νέο μουσείο που θα στεγάσει τη Γενιά του '30, όπως αυτή εκπροσωπήθηκε στην ποίηση, την πεζογραφία, τα εικαστικά και τη μουσική. Θα συναντηθούν εκεί αυτοί οι οποίοι συνδέθηκαν με την εισαγωγή πρωτοποριακών ρευμάτων στη χώρα μας. Ανάμεσά τους οι Σεφέρης, Ελύτης, Ρίτσος, Εγγονόπουλος, Εμπειρίκος, Βενέζης, Καραγάτσης κ.ά. Το μουσείο θα ανοίξει για το κοινό στα τέλη του χρόνου.

 • Βραδιά Νίκου Γκάτσου

  "Βραδιά Νίκου Γκάτσου" διοργανώνεται τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 με αφορμή την ονοματοδοσία της αίθουσας Δ12 της "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, προς τιμήν του διακεκριμένου Έλληνα ποιητή.

 • Συνέδριο: Η Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας (ως πρώτης/μητρικής, δεύτερης/ξένης)

  Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του το Εργαστήριο Γλώσσας και Προγραμμάτων Γλωσσικής Διδασκαλίας του Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει Πανελλήνιο Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή με θέμα: "Η Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας (ως πρώτης/μητρικής, δεύτερης/ξένης)". Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Νυμφαίο Φλώρινας από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου 2009.

Δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, για το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου για το σκάνδαλο Novartis

  « Το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου σχετικά με την υποτιθέμενη σκευωρία για το σκάνδαλο Novartis, αποτελεί κόλαφο για όσους επιχείρησ...