Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2024

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-Νέοι ταλαντούχοι Ευρωπαίοι /Eurosonic Noorderslag 2024 - ARTE Concert: 1. No Guidnce 2. MARO : "Something About Tomorrow" 3. Jann

1. No Guidnce - Eurosonic Noorderslag 2024 - ARTE Concert

https://static.standard.co.uk/2023/09/07/15/re-standard-no%20guidnce39931.jpg?width=1200&height=1200&fit=cropΤο φαινόμενο No Guidnce σαρώνει το ESNS.  Οι τέσσερις Λονδρέζοι απελευθερώνουν όλο τον πλούτο των R'n'B φωνητικών αρμονιών τους.

 Από το TikTok στη σκηνή μερικές φορές υπάρχει μόνο ένα βήμα.  Αυτό φαίνεται από την ιστορία του No Guidnce, ενός κουαρτέτου από το Λονδίνο που έγινε γνωστό στα κοινωνικά δίκτυα πριν δημοσιεύσει πολλά EP και έρθει αντιμέτωπος με ένα ζωντανό κοινό.  Μια ιστορία επιτυχίας που τους οδήγησε να συνεργαστούν με τους κοντινούς  Nicki Minaj, The Weeknd και Rihanna.

 Υπάρχει μια ατμόσφαιρα boy band στη συναυλία των No Guidnce στο φεστιβάλ Eurosonic.  Οι τέσσερις μουσικοί και το 90's vibe τους λιώνουν τις καρδιές του κοινού με τις μπαλάντες τους στα όρια της soul, της jazz και του R'n'B.  Μην αποφεύγετε την ευχαρίστησή σας και αφήστε τον εαυτό σας να γοητευτεί από τη σαγηνευτική μίξη των φωνών τους.



 Βίντεο: Γυρίστηκε στις 19 Ιανουαρίου 2024 κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ESNS, στο Groningen (Ολλανδία).

 

2.MARO : "Something About Tomorrow" - Eurosonic Noorderslag 2024 - ARTE Concert

https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/5ecc793f6fe67345534cb3a0/1663447723690-A958LUN545NO3JU8XXFY/Screen+Shot+2022-09-17+at+1.46.07+PM.pngΗ @maro@maro.musica είναι το καμάρι της Πορτογαλίας.  Το αποδεικνύει για άλλη μια φορά εκπροσωπώντας τη χώρα της στην Eurosonic.  Συνάντηση κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας που οργανώθηκε σε ένα ασυνήθιστο μέρος: ένα τυροκομείο.

 Εάν το φεστιβάλ ESNS έχει ταλέντο να ανακαλύπτει μουσικούς πολύτιμους λίθους από τη Γηραιά Ήπειρο, είναι επίσης το ιδανικό μέρος για να επιτρέψετε σε εθνικά αστέρια να ανακαλυφθούν πέρα ​​από τα σύνορά τους.  Αυτό συμβαίνει με την MARO, ο οποίος έχει καταφέρει να γοητεύσει πολλούς συμπατριώτες του χάρη σε ένα μεταβαλλόμενο στυλ, μεταξύ pop, fado, soul, folk και R'n'B.

 Μετά την έκδοση της Eurovision του 2022, είναι μέσω του φεστιβάλ ESNS που ο μουσικός θα λάμψει τα φώτα της δημοσιότητας στην πορτογαλική μουσική σκηνή.  Η ευκαιρία ήταν τόσο καλή: καλέσαμε τον πορτογαλόφωνο καλλιτέχνη να συμμετάσχει σε μια συνεδρία που γυρίστηκε σε... τυροκομείο.  Χωρίς να ανησυχεί, η MARO μας νανουρίζει με το τραγούδι «κάτι για αύριο».



 Βίντεο:  Γυρίστηκε στις 18 Ιανουαρίου 2024 κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ESNS, στο Groningen (Ολλανδία).

 

 

3. Jann - Eurosonic Noorderslag 2024 - ARTE Concert

ITW] Jann at ESNS - YouTubeΟ Jann είναι ένας από τους ταχύτερα ανερχόμενους αστέρες της ποπ της Πολωνίας. Έχοντας κερδίσει τις καρδιές των συμπατριωτών του, ο τραγουδιστής στρέφεται τώρα στην Ευρώπη με αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση στο φεστιβάλ Eurosonic. Ο @jann.music είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της πολωνικής ποπ. Αφού κέρδισε τους συμπατριώτες του, ο τραγουδιστής καταπιάνεται με την Ευρώπη μέσω του φεστιβάλ Eurosonic. Ο Jann ανακάλυψε την ευχαρίστηση να παίζει στη σκηνή πολύ νωρίς, κυρίως τραγουδώντας στην Εθνική Όπερα της Βαρσοβίας και παίζοντας σε μιούζικαλ. Αρκετά για να χτίσεις μια σπουδαία προσωπικότητα και πάνω από όλα να δουλέψεις πάνω σε μια φωνή που φαίνεται ικανή για τα πάντα! Σε όλα τα EP και τα σινγκλ ("Gladiator", "LOOKATME", "Emperor's New Clothes" κ.λπ.), ο Σλάβος τραγουδιστής λάμπει με την ικανότητά του να ανακαλύπτει τον εαυτό του και να εκπλήσσει. Αρκετά για να παραδώσετε ποπ ύμνους γεμάτους παραλλαγές και αποχρώσεις. Αν ο Jann αναμενόταν να εκπροσωπήσει την Πολωνία κατά τη διάρκεια της Eurovision του 2023, οι θεοί της ποπ αποφάσισαν τελικά διαφορετικά. Δεν πειράζει, ο τραγουδιστής έδωσε στον εαυτό του μια μεγάλη πλατφόρμα το καλοκαίρι του 2023 μοιράζοντας τη σκηνή του Orange Festival της Βαρσοβίας με τους Thirty Seconds to Mars. Συνεχίζει την ορμή του το 2024 συνοδεύοντας την ποπ σταρ Madison Beer σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή περιοδεία της. 

 Βίντεο:  Γυρίστηκε στις 19 Ιανουαρίου 2024 στο φεστιβάλ ESNS, στο Groningen (Ολλανδία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ : το μυθιστόρημα που έθεσε τις βάσεις του ελληνικού νουάρ το 1953

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Εκδόσεις ΑΓΡΑ, Δεκέμβριος 2021 Αριθμός σελίδων : 320 , Τιμή : 1...