Τρίτη, Ιουλίου 02, 2024

Ana Tijoux, Delgres, Natascha Rogers - Les Concerts Volants/ Οι Ιπτάμενες Συναυλίες– ARTE Concert

Η Ana Tijoux είναι μια από τις πιο σημαίνουσες εκπροσώπους της ισπανόφωνης ραπ.  Ο Γαλλοχιλιανός μουσικός έχει σχεδόν δύο εκατομμύρια ακόλουθους στα social media.  Μετά από ένα διάλειμμα δέκα ετών, κυκλοφόρησε το πέμπτο της άλμπουμ Vida στις αρχές του 2024, προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών της.

 Ο Delgres τελείωσε επίσης μια μακρά αναμονή το 2024.  Τον Φεβρουάριο επέστρεψαν με το άλμπουμ τους Promis le ciel.  Ο Ντελγκρές παραμένει πιστός στον συνδυασμό μπλουζ, ροκ, ήχων της Καραϊβικής και πολιτικής δέσμευσης.  Στο Musical High Flights, η τριάδα παρουσιάζει ζωντανά το νέο τους άλμπουμ.

 Η Natascha Rogers αγαπά το μουσικό και πολιτιστικό μείγμα.  Η ίδια η τραγουδίστρια έχει ρίζες από την Ολλανδία και από τους ιθαγενείς της Αμερικής.  Στο άλμπουμ της Onaida, που κυκλοφόρησε το 2024, συνδυάζει επιδέξια τις επιρροές των ιθαγενών της Αμερικής με ήχους της Καραϊβικής και της Αφρικής.

 Ηχογράφηση : στις 21 Μαΐου 2024 από το Cabaret Sauvage, Παρίσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

“Δεν είναι ο Κασσελάκης το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ – Εσείς είστε το πρόβλημα. Τι άλλο να κάνει, για να καταλάβετε ότι ή θα σας περιφέρει αιχμάλωτους, ή επιτέλους θα ανοίξετε το στόμα σας; ”

  Θανάσης Καρτερός: “Δεν είναι ο Κασσελάκης το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ – Εσείς είστε το πρόβλημα” Ο Θανάσης Καρτερός, σε ανάρτησή του στο Face...