Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2024

Worakls - Fondation Vasarely - Passengers - ARTE Concert

ΦωτογραφίαΗ Passengers δίνει τα κλειδιά του Vasarely Foundation στον @worakls*.  Συνοδευόμενος από ορχήστρα, ο electro καλλιτέχνης εξερευνά τους διαφορετικούς χώρους του ιδρύματος Aix για να ξαναδείτε τα πιο όμορφα κομμάτια του ρεπερτορίου του.



 Σχεδιασμένο από τον Victor Vasarely - τον πατέρα της οπτικής τέχνης - ως την «πολύχρωμη πόλη της ευτυχίας», το Vasarely Foundation, που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970 στο Aix-en-Provence, αποδεικνύεται μια εξαιρετική παιδική χαρά για αυτόν τον πρωτοπόρο της ηχητικής εξερεύνησης που είναι Kevin Da Silva Rodrigues, γνωστός και ως Worakls.



 Για τους Passengers, ο Γάλλος συγγραφέας, συνθέτης και μαέστρος, που εκπαιδεύτηκε στο ωδείο πριν ασχοληθεί με την ηλεκτρονική μουσική, περικυκλώθηκε από  μια ομάδα 17 μουσικών και σολίστ για να αναλάβει τους εξαγωνικούς εκθεσιακούς χώρους του Ιδρύματος καθώς και την πισίνα που γειτνιάζει με το ασπρόμαυρη πρόσοψη.



 Ένας εκρηκτικός διάλογος μεταξύ σχημάτων και χρωμάτων, παρελθόντος και παρόντος, εγχόρδων, ορείχαλκου και συνθετικών.



 Γυρίστηκε στις 24 Αυγούστου 2023 στο Vasarely Foundation, Aix-en-Provence.

Vasarely Foundation – Architectonic Center

The Collections – Vasarely Foundation



BERLIN, GERMANY - DECEMBER 09: (EDITORS NOTE: Image has been converted to black and white.) French DJ Worakls performs live on stage during a concert at the Tempodrom on December 9, 2022 in Berlin, Germany. (Photo by Frank Hoensch/Redferns)Ο Worakls, το πραγματικό όνομα Kevin Rodrigues, είναι Γάλλος DJ, ηλεκτρονικός μουσικός και συνθέτης. Είναι γνωστός για την οργανική και ορχηστρική του ενορχήστρωση, συνδυάζοντας deep house, techno και progressive house μουσική σε ζωντανές εμφανίσεις.
Πληροφορίες γέννησης: 1988 (ηλικία 36 έτη), Παρίσι, Γαλλία
Δισκογραφική εταιρεία: Hungry Music

Wikipedia (Αγγλικά)
 ------------------------------------



 [ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΩΣ 20/01/2026]
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Top 10 Young Ultra-Contemporary Painters You Need To Know

Table of contents: 00:00 — Introduction 01:22 — 10. Tschabalala Self 01:57 — 9. Njideka Akunyili Crosby 02:29 — 8. Simon Fujiwara 03:14 ...