Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2019

Οχετός με ράσα

Ακούγοντας το ακροδεξιό κήρυγμα μίσους κατά των εκλεγμένων αντιπροσώπων του λαού  από τα χείλη του  Ρόδιου εκπροσώπου (;)... του θεού  της Αγάπης , μου ήρθε στο μυαλό η ρήση του Γάλλου φιλοσόφου  Μοντεσκιέ   «Κανένα βασίλειο δεν έχει χύσει ποτέ περισσότερο αίμα από το βασίλειο του Χριστού».  

 

 

Ρόδος: Σε δίκη ο ιερέας που είπε τους πολιτικούς «κοπρίτες, προδότες, αλήτες»!


 
Στο Μονομελές Ρόδου παραπέμπεται ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου, π. Χρήστος Σιάννας, μετά από αναφορά του γενικού γραμματέα απόδημου Ελληνισμού, Μιχάλη Κόκκινου.
Ο ιερέας οδηγείται στη δικαιοσύνη με κατηγορία για δημόσια προτροπή σε βία.
Τα όσα είπε τον Ιούνιο του 2018 ο πατήρ Χρήστος σε κήρυγμά του εντός του Ιερού Ναού και της Λειτουργίας, σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.  είχαν προκαλέσει αίσθηση και έλαβαν πανελλήνια δημοσιότητα.
«Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουν και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας», είχε πει χαρακτηριστικά.
«Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία», δήλωσε σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος. «Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες» υπογράμμισε.
«Όποιο πολιτικό δείτε, φτύστε τον, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι’ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως», είχε πει μεταξύ άλλων στο ποίμνιό του.
Το κήρυγμα αυτό αναρτήθηκε στο Youtube την 17η Ιουνίου 2018, την ημέρα που υπογράφτηκε η Συμφωνία, με τίτλο: «Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες».
Το έμπλεο χριστιανικής  κήρυγμα του ιερέα τον Ιούνιο του 2018:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...