Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2006

Η δύναμη της προσευχής


"Έχουμε τα αποτελεσματικότερα Σώματα Ασφαλείας του κόσμου.
Ως εκ της φύσεως του πράγματος, η εύρεσις μίας κλαπείσης
αγίας εικόνος είναι εξαιρετικώς δύσκολον εγχείρημα.
Είπα εις τους άνδρας μου: Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο δράσεις, την αιματηρήν και την αναίμακτον. Εις σας εναπόκειται η επιλογή.
Και εδιάλεξαν την αναίμακτον. Για να μη βεβηλώσουν την Μεγαλόχαρην
με το αίμα των ιερόσυλων κλεπτών, ακολούθησαν την μέθοδον της προσευχής. Επροσευχήθησαν ευλαβώς όλοι, μηδενός αξαιρουμένου και εμού, του πολιτικού προϊσταμένου των. Παρακαλέσαμε γονυπετείς την Παναγίαν να αποδράσει από τα βέβηλα χέρια και να παραδοθεί εις τας διωκτικάς αρχάς.
Η Παναγία συγκινηθείσα έκαμε το θαύμα της και απέδρασε.
Μετά δε τη μεγαλειώδη λιτανείαν της οποίας παρίσταθε ως μάρυρες, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η Υπέρμαχος Στρατηγός μας θα επιλύσει και το πρόβλημα της αυξήσεως της εγκληματικότητας εις την χώραν μας.
Μην απορείτε λοιπόν που δε βλέπετε αστυνομικούς εις τον καθημερινόν σας βίον.
Παύσατε να γκρινιάζετε και να λέτε: Μα πού είναι οι αστυνομικοί; Μας κλέβουν, μας βιάζουν , μας σκοτώνουν οι κακοποιοί κι αυτοί είναι άφαντα πουλάκια.
Σας διαβεβαιώ ότι έχουνε γνώσιν οι φύλακες. Είναι θέμα χρόνου η πάταξις των εγκληματιών.Διά της εντατικοποιήσεως της προσευχής όλου του Σώματος , λίαν συντόμως θα απολλαγούμε οριστικώς και αναιμάκτως από τα καρκινώματα που απειλούν την συνοχήν της κοινωνίας μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Ο «Μπερλουσκόνι» της Ξάνθης και η αφασία του ΕΣΡ Πώς ξεφεύγει από το ραντάρ του ΕΣΡ ενώ έχει 12 ραδιόφωνα στην περιοχή;... PIXABAY...