Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2024

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΖΑΡΑΛΙΚΟΥ: ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ(;)

 Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος


Χριστόφορος Ζαραλίκος / Με ένα βίντεο απαντά στον Ανδρουλάκη που τον μήνυσε - Τι λένε από το ΠΑΣΟΚ

Ο Ζαραλίκος επανήλθε και με ανάρτησή του στα social media παραθέτει «πλάνα» από την σύσκεψη που έγινε στο κανάλι του μετά τη μήνυση του Νίκου Ανδρουλάκη 
Πηγή: avgi.gr


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιβεβαίωσε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο πολιτικός αρχηγός που τον μήνυσε. Ο δημοφιλής stand up comedian επανήλθε και με ανάρτησή του στα social media παραθέτει «πλάνα» από την σύσκεψη που έγινε στο κανάλι του μετά τη μήνυση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Την ανάρτηση συνοδεύει με βίντεο κλιπ του τραγουδιού του Λευτέρη Πανταζή «Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου».

Tweet του Χριστόφορου Ζαραλίκου

Νωρίτερα, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος παρέθεσε σχετικό κουίζ στα social media, αναφέροντας με νόημα:

«Σε ποια χώρα αρχηγός κόμματος κόμματος κάνει μήνυση σε ηθοποιό που κάνει σάτιρα, ενώ δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον αυτών που τον…

  • «Κολομβία;
  • Μεγάλη Βρετανία;
  • Νιγηρία
  • Live your myth in Greece;».

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με την ανάρτησή του, φαίνεται άφησε αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος δεν κατέθεσε μήνυση παρά το γεγονός ότι τελούσε υπό παρακολούθηση.

Σημειώνεται ότι ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σε βίντεο που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες, σατίριζε τον Νίκο Ανδρουλάκη λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Για ποιο λόγο έκανε το ΠΑΣΟΚ εκλογές; Γιατί ο αρχηγός, ο πρόεδρος ο Ανδρουλάκης, κρίθηκε ακατάλληλος, ανεπαρκής λέγανε πολλοί. Γιατί ήταν ανεπαρκής;»

«Κρίθηκε ανεπαρκής γιατί όπως είναι γνωστό ο πρωθυπουργός της χώρας τον παρακολουθούσε με Predator για να ξέρει όλα τα μυστικά του άρα πώς μπορεί να κάνει αντιπολίτευση».

Από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ λένε πως η μήνυση δεν αφορά την σάτιρα τα σατιρικά βίντεο του Χριστόφορου Ζαραλίκου, αλλά ένα tweet που όπως λένε από τη Χαριλάου Τρικούπη ήταν υβριστικό κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συγκαλύψη στη Γαύδο από Γεωργιάδη & τη Δήμαρχο του νησιού: Διώχνουν τον γιατρό Βασίλη Αμβροσιάδη που είπε την αλήθεια για μολυσμένα ύδατα, που οδήγησαν σε επιδημία γαστρεντερίτιδας

Η δήμαρχος Λίλιαν Στεφανάκη και ο Αδωνις Γεωργιάδης φρόντισαν να μετατεθεί... ο γιατρός του νησιού! ● Είχε προηγηθεί η καταγγελία του για μο...