Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2024

ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ; Με τους σφουγκοκωλάριους ή με τους ήρωες του ΕΣΥ;


ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟΜΑΘΗΜΑ: Η  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δείτε το βίντεο από την αρχή ώς το τέλος. Προσέξτε τη ραγιάδικη στάση που κρατούν μπροστά στον απερίγραπτο άνθρωποι οι διάφοροι κομματικοί εγκάθετοι που σχετίζονται με το ίδρυμα και  τον "ενημερώνουν" για το... μεγαλειώδες έργο που συντελείται στο κατά γενική ομολογία προβληματικό νοσοκομείο.

 Δείτε επίσης με πόση ευγένεια αλλά και παρρησία τον υποδέχεται ο γιατρός εκπρόσωπος των βαρυγκομούντων συναδέλφων του της ΕΝΙΘ , πέντε λεπτά πριν τελειώσει το βίντεο, που του εκθέτει το τεράστιο θέμα της   μονιμοποίησης των επικουρικών γιατρών . 

Κοιτάξτε με πόση αγένεια και  θρασύτατο τρόπο τον διακόπτει  ο ακατανόμαστος, πετώντας νευρικά για να τον κόψει την απίστευτη ατάκα :«Αυτά τα αριστερά τα βαριέμαι...», νομίζοντας έτσι ότι δυσφημίζει τα κίνητρα του γιατρού, αποδίδοντάς σε πολιτικούς και όχι πραγματικούς λόγους την παρουσία του.

Όταν όμως βλέπει ότι ο γιατρός τον αντιμετωπίζει με επιχειρήματα , τότε αλλάζει ύφος και αρχίζει το γνωστό σόου της κινδυνολογίας για την πατρίδα , που δεν έχει λεφτά για μονιμοποιήσεις, γιατί , αν τα δώσει , το κράτος  θα ...χρεοκοπήσει,  αλλά και της μπουρδολογίας περί ενός συστήματος υγείας που... λειτουργεί(!) και μόνο άτομα σαν τον ΚουΚουΕτζή συνδικαλιστή δεν το βλέπουν. 

Έχει μάλιστα την απαίτηση να ευγνωμονούν οι πάντες την κυβέρνηση για όσα κάνει: «Να πείτε ένα ευχαριστώ στο κράτος για όλα αυτά που κάνει. Στο Σύστημα για όλα αυτά που κάνει.Και μετά όλα τα άλλα. Εντάξει; Λοιπόν έχω βαρεθεί την γκρίνια από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το σύστημα προχωράει, είναι όρθιο, σώζει ζωές. Αυτό κάνει το σύστημα. Λοιπόν, αυτό κάνει το σύστημα. Και φυσικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Σταματήστε να βρίζετε το σύστημα. Με αυτά που κάνετε, ξέρετε τι κάνετε; Βρίζετε τον εαυτό σας».Όλα αυτά  με μιαν ανάσα στο γνωστό υστερικό ύφος και σε ένα περιβάλλον απολύτως φιλικό, κάτι που ως γνωστόν τον αποθρασύνει.

Θλιβερή εντύπωση , στο τέλος , του βίντεο θα σας κάνει η ηλικιωμένη "γλείφτρα" που παίρνει αλαμπρατσέτα τον "υπουργό"  φωνάζοντας ότι ο είναι ο ... καλύτερος , γιατί έσωσε την ενενηντάχρονη μητέρα της! Θού , Κύριε!...

 Αυτοί είναι οι ψηφοφόροι του ακατανόμαστου υπουργού , ανθρωπάκια του ρουσφετιού και του προσωπικού βολέματος μέσω του κυβερνητικού συστήματος εξαχρείωσης των συνειδήσεων. Του γαλαζοπράσινου κομματικού συστήματος που μας οδήγησε στη χρεοκοπία πριν από λίγα χρόνια. 

Από την οποία υποφέρουμε όλοι, πλην των κομματικών ημετέρων και των ολιγαρχών του πλούτου...

Και έχει το θράσος να βγαίνει τώρα και να ισχυρίζεται ότι προστατεύει τη χώρα από νέα χρεοκοπία, οδηγώντας συνειδητά το δημόσιο σύστημα υγείας στην κατάρρευση , για να φυσικά πέσει πλήρως στα χέρια των κλινικαρχών.

 Η ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ

Γιατρός: «Η λύση δεν είναι οι επικουρικοί...»

Υπουργός: «Αυτά τα αριστερά τα βαριέμαι...» 

Γιατρός: «Σας παρακαλώ να μιλάτε λίγο πιο σωστά, γιατί μιλάτε σε έναν γιατρό του νοσοκομείου που αυτή τη στιγμή ξεπερνάμε τον εαυτό μας για να κάνουμε περισσότερες εφημερίες για να βγει το πρόγραμμα»

Υπουργός: «Γιατρέ μου θέλω σοβαρά πράγματα. Η Ελλάδα έχει ετήσιο όριο προσλήψεων. Είσαι υπουργός Υγείας, τι θα κάνεις;»

Γιατρός: «Μαζικές προσλήψεις και κίνητρα στους γιατρούς…»

Υπουργός: «Απαγορεύεται λοιπόν, δεν μπορεί η Ελλάδα να το κάνει… Τι θα κάνεις;»

Γιατρός: «Να γίνει…»

Υπουργός: «Θα ρίξεις το σύστημα; Θα χρεοκοπήσεις τη χώρα;»

Γιατρός: «Την ώρα που δεν κάνετε προσλήψεις μια συνάδελφός μας κατέρρευσε και ζητήσατε κιόλας συγγνώμη στη συνάδελφο που λιποθύμησε. Και δεν έχουν γίνει προσλήψεις από τότε.» 

Υπουργός: «Είσαι γιατρός είσαι με το ΚΚΕ, καλά κάνεις και το λες. Το ΚΚΕ θα μας τα δώσει; Άντε σε παρακαλώ πολύ... Να πείτε ένα ευχαριστώ στο κράτος για όλα αυτά που κάνει, στο σύστημα για όλα αυτά που κάνει και μετά όλα τα άλλα. Έχω βαρεθεί τη γκρίνια σας από το πρωί μέχρι το βράδυ»

Γιατρός: «Να πούμε ένα ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δουλεύουν νυχθημερόν.» 

Υπουργός: «Το Σύστημα προχωράει είναι όρθιο, σώζει ζωές. Σταματήστε να βρίζετε το Σύστημα. Τον εαυτόν σας βρίζετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: