Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2024

ΗΠΑ και εκλογές φαρ-ουέστ! Aνάλυση από την Δέσποινα Συριοπούλου

 



ΗΠΑ και εκλογές φαρ-ουέστ! 

Δέσποινα Συριοπούλου https://www.militaire.gr/wp-content/uploads/2024/09/syriopoulouThumbnail_2024-09-18_14-42-53-365x200.jpg


Σφαίρες και αίμα λίγο πριν από τις αμερικανικές εκλογές! Δύο απόπειρες δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ έχουν προκαλέσει ανησυχία μόνο εντός αλλά και εκτός ΗΠΑ. Η Δέσποινα Συριοπούλου , δημοσιογράφος που συνεργάζεται με το Stratfor και γνωρίζει πολύ καλά την Αμερικάη ,μιλά για την προεκλογική περίοδο «φαρ-ουέστ», εκτιμά ότι η πόλωση θα κλιμακωθεί και απαντά σε σενάρια και συνωμοσιολογίες.

Έχει καλύψει πράγματι καλύψει την απόσταση που χώριζε τον Μπάιντεν από τον Τραμπ ,η Κάμαλα Χάρις, ή ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει μία άνετη νίκη;

Η αστάθεια και οι κίνδυνοι θα αυξάνονται όσο πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών ,εκτιμά η Δέσποινα Συριοπούλου ,η οποία μιλά και για τα θέματα που θα παίξουν ρόλο στην εκλογική αναμέτρηση.

Φυσικά απαντά στο ερώτημα που εδώ στην Ελλάδα το ακούμε συχνά: Τραμπ ή Χάρις μας συμφέρει; Δίνει την πιο λογική απάντηση που ειδικά οι πολιτικοί μας αρνούνται να καταλάβουν.

Σε περίπτωση νίκης του Τραμπ θα κλείσει το ουκρανικό;



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: