Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2024

Birds in classical music/ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΕΙΣΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ «ΑΝΘΟΛΟΓΟΥ»

«Μια συλλογή κλασικής μουσικής εμπνευσμένη από πουλιά με χρονολογική σειρά από το έτος γέννησης του συνθέτη. 

Η λίστα επικεντρώνεται κυρίως σε ορχηστρικά έργα και έτσι η ορχηστρική μουσική έρχεται πρώτη. Αλλά το φωνητικό μέρος στο τέλος μπορεί να μεγαλώσει. 

 Αυτή η λίστα περιέχει μερικά έργα που δεν σχετίζονται προφανώς με τραγούδια πουλιών και μερικά μεγαλύτερα έργα όπου τα μέρη των πουλιών βρίσκονται στην περιφέρεια.

 Για πιο συγκεντρωμένο κελάηδισμα, δείτε τη λίστα : Μια πανοραμική άποψη για την κλασική μουσική. Θεωρώ ότι είναι πολύ ευχάριστο να παρατηρώ την εξέλιξη από το στυλιζαρισμένα διακοσμημένα μπαρόκ πουλιά πάνω από τα μυστηριώδη, λυπημένα και όμορφα ρομαντικά πουλιά ατμοσφαιρικά ιμπρεσιονιστικά πουλιά και τα νατουραλιστικά σύγχρονα πουλιά.

 Και όλα αυτά τα χρόνια παίζει ρόλο και η παιχνιδιάρικη διάθεση και το χιούμορ στην προσπάθεια να κάνουν τα όργανα να ακούγονται τρελά. Ελπίζω να απολαύσετε τη συλλογή πουλιών μου. Καθώς αυτή είναι μια λίστα στο YouTube, ορισμένα βίντεο ενδέχεται να αφαιρεθούν με την πάροδο του χρόνου. Αν βρείτε κάποιο σημαντικό πουλί που λείπει, επικοινωνήστε μαζί μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Traffic (2000) : Μία συγκλονιστική ταινία σαν ντοκιμαντέρ για τα ναρκωτικά

  Το Traffic είναι μια κινηματογραφική αμερικανική ταινίου είδους εγκληματικού δράματος του 2000 σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σόντερμπεργκ και...